Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Η νέα… τρέλα στη διατροφή είναι το ροζ μαρούλι! (φωτό)

Μετά τη μανία με το ροζ φλαμίνγκο έρχεται η νέα τάση και φυσικά είναι και αυτή χρώματος… ροζ. Υποδεχτείτε λοιπόν το ροζ μαρούλι, το απόλυτο trend στη διατροφή.

Πρόκειται για το Radicchio del Veneto, ή αλλιώς La Rosa del Veneto, ένα είδος ροζ ραντίτσιο που καλλιεργείται κυρίως στην περιοχή Veneto της Ιταλίας ενώ τελευταία το παράγουν και στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Οι αγρότες φροντίζουν ώστε τα φυτά να μεγαλώνουν κυρίως στη σκιά, όπου το φως του ήλιου δεν μπορεί να φτάσει στο στέλεχος, κι αυτό γιατί με αυτό τον τρόπο τα φύλλα διατηρούν το ωραίο, αχνό, ροζ χρώμα τους και δεν σκουραίνουν.

Φαντάζομαι ότι είναι ζήτημα χρόνου να ξεκινήσει η καλλιέργειά του και στην χώρα μας. Στην γεύση είναι ελαφρώς πικρό αλλά και γλυκό ταυτόχρονα και στην υφή μοιάζει αρκετά με το γαλλικό μαρούλι. Όμως τίποτα παραπάνω. Γιατί το συζητάμε; Μα διότι είναι όμορφο και ροζ. Και στο Instagram έχει γίνει χαμός.

Tags
Back to top button