Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Κίνα σχεδιάζει κέντρο διανομής στην Πολωνία για τον Νέο «Δρόμο του Μεταξιού»

«Η Κίνα έχει δηλώσει την προθυμία της να χτίσει το κέντρο logistics της στην Πολωνία για τη διανομή των προϊόντων της στην Ευρώπη. Η Πολωνία ενδιαφέρεται εξαιρετικά γι’ αυτό», δήλωσε ο Πολωνός υπουργός Andrzej Dera. «Σκεφτόμαστε ήδη τη δημιουργία του διαδρόμου που σχετίζεται με τον Νέο Δρόμο του Μεταξιού», πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος της χώρας, Andrzej Duda, συμμετείχε στην Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο την Παρασκευή και συναντήθηκε επίσης με τον ηγέτη της Κίνας Xi Jinping.

Ο Ντέρα, ερωτηθείς τη Δευτέρα στο Τρίτο Πρόγραμμα της Πολωνικής Ραδιοφωνίας για τις λεπτομέρειες της συνομιλίας του Αντρέι Ντούντα με τον Κινέζο ηγέτη, απάντησε ότι επικεντρώθηκε σε δύο βασικά θέματα: την ασφάλεια στην περιοχή και την οικονομική συνεργασία μεταξύ Πολωνίας και Κίνας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό θα σήμαινε «τεράστια κέρδη» για την Πολωνία, γιατί «τα κεφάλαια από τη διανομή παραμένουν στην Πολωνία, από συσκευές, υλικά, από ό,τι ρέει από την Κίνα στην Πολωνία». Όταν ρωτήθηκε για τις συνομιλίες του Ντούντα με τον Κινέζο ηγέτη για τη Ρωσία και την Ουκρανία, ο υπουργός απάντησε ότι ο Σι Τζινπίνγκ «έχει ενημερωθεί για το τι συμβαίνει σε αυτό το μέρος της Ευρώπης». «Για τους Κινέζους, ωστόσο, η οικονομική πτυχή ήταν πιο σημαντική», πρόσθεσε ο υπουργός.

Tags
Back to top button