Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Η καλή μέρα από τον καφέ φαίνεται: Ο σωστός τρόπος να βάλετε γάλα

H καλή μέρα από τον καφέ φαίνεται. Ένας ωραίος καφές βοηθάει να έχεις μια ευχάριστη μέρα.


Ο καφές είναι σοβαρή υπόθεση και γι αυτό δεν προσπερνάμε καμία συμβουλή που μπορεί να τον κάνει ακόμη καλύτερο ή να κάνει την παρασκευή του ευκολότερη. Ας πάρουμε για παράδειγμα το γάλα.

Αν βάζεις γάλα ή κρέμα στον καφέ σου, πάμε στοίχημα ότι πρώτα βάζεις τον καφέ στο φλιτζάνι. Και μάλλον αυτό είναι λάθος!

Τι εννοούμε; Όταν το γάλα ή η κρέμα μπαίνουν δεύτερα στο φλιτζάνι αναπόφευκτα θα πρέπει να ανακατέψεις με κουταλάκι το ρόφημα σου για να αναμειχθούν με τον καφέ. Αν όμως το γάλα έμπαινε πρώτο και στη συνέχεια πρόσθετες τον καφέ, η μίξη θα γινόταν από μόνη της.

Αυτό το μικρό tip, όσο απλό και αν ακούγεται, πρώτον σου γλιτώνει δευτερόλεπτα από την απόλαυση του καφέ σου και δεύτερον μειώνει τα κουταλάκια που πρέπει να πλύνεις και τα οποία αν δεν βάζεις ζάχαρη δεν θα χρειαζόσουν καθόλου. Στην περίπτωση του καφέ στο γραφείο δε, όπου κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποιείς πλαστικά κουταλάκια μίας χρήσης, σκέψου πόσα κουταλάκια λιγότερα θα καταλήγουν στα σκουπίδια με αυτό τον τρόπο. Εξοικονόμηση χρόνου και προστασία του περιβάλλοντος, δύο σε ένα!


Tags
Back to top button