Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Η Φώφη Γεννηματά έκανε πράξη τη... «μηδενική ανοχή» - Διέγραψε πέντε στελέχη

Πράξη την δέσμευσή της για “μηδενική ανοχή” στην εσωστρέφεια από την επόμενη μέρα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, κάνει η Φώφη Γεννηματά με την διαγραφή, πριν από λίγο, πέντε στελεχών του κόμματος.

Η αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ άναψε το πράσινο φως στα αρμόδια κομματικά όργανα να προχωρήσει στην πράξη αναστολής της ιδιότητας του μέλους, με το αιτιολογικό ότι κατεβαίνουν με αντίπαλο ψηφοδέλτιο (με την παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ) για τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο στις 15 Δεκέμβρη.

Αυτή είναι η επιστολή του επικεφαλής της παράταξης στο Οικονομικό Επιμελητήριο, Κώστα Παπαδημητρίου προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ με την οποία ζητεί …μηδενική ανοχή:

“Προς α) Γραμματέα ΚΠΕ Κινήματος Αλλαγής και Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ σ. Μανώλη Χριστοδουλάκη β) Πρόεδρο ΕΔΕΚΑΠ Κινήματος Αλλαγής σ. Μιχάλη Τζελέπη γ) Πρόεδρο ΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ σ. Χρήστο Γκόκα

Σύντροφοι,

Α. Γνωρίζετε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Παράταξή μας στο Οικονομικό Επιμελητήριο προκειμένου να αναβαθμιστεί ο ρόλος του και να ενισχυθεί η παρέμβασή μας στον επιστημονικό αυτό φορέα στο πλαίσιο της συνδρομής μας για την πορεία της χώρας με ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη αλλά και την διασφάλιση των δυνατοτήτων και των δικαιωμάτων των μελών του ΟΕΕ.

Β. Την προσπάθεια αυτή αντιστρατεύονται μέσω της ένταξής τους στην παράταξη και στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Συριζα συγκεκριμένοι σύντροφοι όπως:

1) Ψυχογιός Παναγιώτης (ΚΠΕ) 2) Κανακουσάκης Κώστας (Ηράκλειο) 3) Πουλής Γιώργος (Κέρκυρα) 4) Λαμπράκης Γιώργος (Ηράκλειο) 5) Νταγιάννης Αιμίλιος (Λάρισα)

Γ. Τα μηνύματα και η απαίτηση όλων των στελεχών μας που ενεργοποιούνται στην προσπάθεια της παράταξής μας είναι να ξεκαθαριστεί το θέμα και να δοθεί ένα μήνυμα επαίνου στη συνέπεια στη παράταξη και καταδίκης για όσους εντάσσονται στις αντίπαλες παρατάξεις. Παρακαλώ λοιπόν για τις άμεσες ενέργειες σας σύμφωνα τόσο με το καταστατικό του Κινήματος Αλλαγής, όσο και του ΠΑΣΟΚ.”

Tags
Back to top button