Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Η Εθνική Μπάσκετ πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες- Νίκησε την Κροατία με 80-69

Μετά από 16 χρόνια η Ελλάδα επιστρέφει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο μπάσκετ ανδρών αφού νίκησε την Κροατία στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του Πειραιά

Η Ελλάδα κατάκτησε εμφατικά την πρώτη θέση στον όμιλο του Προολυμπιακού, που φιλοξένησε η χώρα μας στο ΣΕΦ, νικώντας στον τελικό την Κροατία με 80-69 και φτάνοντας τις τέσσερις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε.

Κατά συνέπεια, η «γαλανόλευκη» αρμάδα θα εγγράψει στην ιστορία της πέμπτη συμμετοχή στην ύψιστη αθλητική διοργάνωση της Γης και πρώτη μετά τους Αγώνες στο Πεκίνο, στο 2008.


Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη που θα γίνει ο 2ος μετά τον Παναγιώτη Γιαννάκη που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ως παίκτης και ως προπονητής θα είναι στο Ολυμπιακό τουρνουά της Λιλ στον Α' όμιλο μαζί με τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ισπανία ή τις Μπαχάμες. 

Υπενθυμίζεται πως οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο μαζί με τις δύο καλύτερες τρίτες προκρίνονται στα προημιτελικά, που θα φιλοξενηθούν στο «Παλέ ντε Μπερσί» στις 6 (προημιτελικά), 8 (ημιτελικά) και 10 (τελικοί) Αυγούστου.
 

Οι άλλοι όμιλοι


Β’ Όμιλος
1.Γαλλία

2.Γερμανία
3.Ιαπωνία
4.Βραζιλία

Γ’ Όμιλος
1.Σερβία
2.Νότιο Σουδάν
3.Πουέρτο Ρίκο ή Λιθουανία (παίζουν την Δευτέρα στον τελικό του Προολυμπιακού)

4.ΗΠΑ

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες


Σάββατο 27 Ιουλίου
Αυστραλία-Ισπανία ή Μπαχάμες 12:00
Ελλάδα-Καναδάς 22:00
Τρίτη 30 Ιουλίου
Ισπανία ή Μπαχάμες-Ελλάδα 12:00
Καναδάς-Αυστραλία 14:30
Παρασκευή 2 Αυγούστου
Αυστραλία-Ελλάδα 14:30
Καναδάς-Ισπανία ή Μπαχάμες 18:15

Tags
Back to top button