Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει την κόρη της (φώτο)

H Λάουρα είναι ένα υπέροχο, ψηλόλιγνο κορίτσι, έχει πια το ύψος της μαμάς της, λατρεύει την μαγειρική, έχει τέλεια σχέση με τα άλλα τρία αδέρφια της, τον Άγγελο, την Βαλέρια και τη μικρή τετράχρονη Μαρίνα και έχει αδυναμία στη πανέμορφη μαμά της, την Ελένη Μενεγάκη!

Αδυναμία όμως έχει και η Ελένη Μενεγάκη στην κόρη της Λάουρα. Τη μεγαλύτερη από τα κορίτσια της, που πλέον έχει μπει στην εφηβεία και που έχει αρχίσει να μοιάζει με δεσποινιδούλα παρά με παιδί.

Η όμορφη παρουσιάστρια αν και δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φροντίζει τα πρόσωπα των παιδιών της να είναι καλυμμένα, πλην του Άγγελου που έχει δικό του λογαριασμό στο Instagram και δημοσιεύει και ο ίδιος φωτογραφίες του.

Ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια εξαίρεση με αφορμή τα γενέθλια της Λάουρας το 2017, δείχνοντάς μας το όμορφο κορίτσι, με τα καστανά μάτια και τα σκούρα καστανά μαλλιά.

«12χρονια πριν ...αργά το βράδυ ...στο Ιασω γεννήθηκες ΛΑΟΥΡΑ μου ...ΛΑΟΥΡΑ μας. Χρόνια πολλά λατρεμένο μου κορίτσι», είχε σχολιάσει δίπλα από τη φωτογραφία που την έδειχνε να ποζάρει με καλοκαιρινή στην πισίνα με την κόρη της.

Πριν μερικούς μήνες, η Ελένη μίλησε για τη Λάουρα όταν οι παπαράτσι τους τσάκωσαν στην πρεμιέρα του «Ερωτευμένου Σαίξπηρ» με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο: «Η Λάουρα πάει Τρίτη Γυμνασίου. Είναι πια 14 χρονών. Μεγάλωσε, ήθελα πολύ να τη δούμε μαζί αυτή την παράσταση και ήταν νωρίς η παράσταση και μας προέκυψαν όλα πολύ όμορφα και ήρθαμε… και χαίρομαι που είμαστε εδώ. Με την κόρη όχι δεν κάνουμε παρέα σαν δύο φίλες, ούτε και με τον γιο μου που είναι μεγαλύτερος, είναι πάντα τα παιδάκια μου, αλλά όσο μεγαλώνει μπαίνουμε και σε ένα άλλο κομμάτι σχέσης, μιας και είμαστε κορίτσια ναι…Η Λάουρα με ρώτησε τι να φορέσει γιατί δεν έχει πάει ποτέ σε πρεμιέρα παράστασης…»!

Και τόνισε ότι ήταν η καλύτερη έξοδός της επειδή είχε δίπλα της την μεγάλη κόρη της, τη Λάουρα:«Έβλεπα χθες την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια… Με έχει φτάσει. Έχουμε έναν πόντο διαφορά και της λέω συνέχεια "Έχουμε το ίδιο ύψος" και μου λέει "όχι ακόμα μαμά" και της λέω "Παιδί μου για έναν πόντο, μην το κάνουμε θέμα!"».

Η Λάουρα είναι λάτρης του instagram και έχει πια και δικό της λογαριασμό και φυσικά από τους φανατικούς followers της είναι η μαμά της!

Tags
Back to top button