Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

H EE είχε χρηματοδοτήσει το τουρκικό σκάφος που εμβόλισε το ελληνικό

Η Ευρώπη έδωσε για ακόμη μία φορά λεφτά στην Τουρκία, που αποδεικνύει ότι τα χρησιμοποιεί για να γιγαντώνει την επιθετική της ικανότητα και τα επιστρέφει ως απειλή προς την Ελλάδα.

Το σκάφος του ΛΣ το οποίο παρελήφθη τον Απρίλιο 2021.

Το σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής είναι ένα  εκ των 6 τα οποία ναυπηγήθηκαν με χρήματα της Ε.Ε. (άρα και της Ελλάδας), όπως αποκαλύπτει το έγκυρο militaire.gr!

Η χρηματοδότηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ειδικής Δράσης Εξοπλισμού FRONTEX του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας Συμμετοχής 90% και Εθνικής Συμμετοχής: 10%.

Υπενθυμίζουμε ότι και το ΠΑΘ-090 “ΓΑΥΔΟΣ” το οποίο εμβολίστηκε τον Φεβρουάριο του 2018 χρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε.

Tags
Back to top button