Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

H δίαιτα του στρατιώτη -Χάστε 3 κιλά σε 3 ημέρες (φωτό)

Η λεγόμενη  Military Diet εμφανίστηκε το 2007 από διαιτολόγο στις ΗΠΑ και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι την ακολούθησαν με επιτυχία για να χάσουν βάρος.

Από τότε έχει αντιγραφεί πολλές φορές, αλλά η πρωτότυπη στρατιωτική δίαιτα είναι η παρακάτω. Οποιος την ακολουθήσει θα πρέπει να είναι ακριβής και να μην βγαίνει από το πρόγραμμα. Η δίαιτα πρέπει να τηρηθεί για τρεις ημέρες.

Ζυγιστείτε την πρώτη ημέρα πριν ξεκινήσετε τη δίαιτα και θα ξαναζυγιστείτε αμέσως μετά το τριήμερο. Σε τρεις ημέρες μπορείτε να χάσετε 3 κιλά. Αλλοι χάνουν περισσότερο, άλλο λιγότερο, εξαρτάται από τον μεταβολισμό του καθενός.

Μετά το τέλος της δίαιτας, συνεχίστε την κανονική σας διατροφή, αλλά με προσοχή, μην τσιμπάτε ανάμεσα στα γεύματα.

Τι περιλαμβάνει το Military Diet

1η Ημέρα

  • Πρωινό 297 θερμίδες: 1/2 γκρέηπφρουτ, 1 φέτα ψωμί του τοστ, καφέ ή τσάι
  • Γεύμα 157 θερμίδες: 1/2 φλυτζάνι τόνο, 1 φέτα ψωμί τοστ, καφέ ή τσάι

2η Ημέρα

  • Πρωινό 182 θερμίδες: 1 αυγό, 1 φέτα ψωμί τοστ, 1/2 μπανάνα
  • Γεύμα 297 θερμίδες: 1 φλυτζάνι cottage cheese, 1 σκληρό αυγό, 5 κράκερς αλμυρά

3η Ημέρα

  • Πρωινό 369 θερμίδες: 5 κράκερς αλμυρά, 1 φέτα τυρί  cheddar, 1 μήλο
  • Γεύμα 132 θερμίδες: 1 αυγό σκληρό, 1 φέτα ψωμί του τοστ

Δείτε μερικά ενδεικτικά γεύματα για την στρατιωτική δίαιτα:

Tags
Back to top button