Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Άγκυρα «φουλάρει» για κρίση στο Αιγαίο με απειλές: «αν έχετε ακίνητο σε νησί του Αιγαίου κοντά στην Τουρκία, πουλήστε το»

Το τερμάτησαν οι Τούρκοι απειλώντας ξεκάθαρα και χωρίς καμία λογική ελληνικά νησιά με τον πιο ωμό και πρόστυχο τρόπο.

Η τουρκική σελίδα Turkish Century με σχέσεις με το βαθέως τουρκικό κράτος, έκανε μια τρομερή ανάρτηση που δείχνει ότι και το άνοιγμα των νησιών μας στους Τούρκους " τουρίστες" όχι μόνο δεν βοήθησε στην άμβλυνση των διαφορών μας, αλλά τις μεγάλωσε.

Ητουρκική  ιστοσελίδα σε κοινωνικά δίκτυα αναφέρει: «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από την Τουρκία! 

Φιλική συμβουλή: Αν κατέχετε ακίνητο σε νησί του Αιγαίου, ειδικά σε ένα κοντά στην Τουρκία, θα πρέπει πιθανότατα να το πουλήσετε το ταχύτερο δυνατό και να πάρετε τα λεφτά σας όσο ακόμα μπορείτε. Στα επόμενα χρόνια (μήνες;), θα *ΘΕΛΑΤΕ* να είχατε εισακούσει αυτή την ανάρτηση».

Γεραπετρίτης: Κίνδυνος έντασης με την Τουρκία για τη «Γαλάζια Πατρίδα»

Δεν θα σταθούμε στις χθεσινές προκλητικότατες δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ πρώην ανώτατου Αξιωματικού των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά της Ελλάδος, αφού πρόκειται για κακοπαιγμένη τουρκικό σήριαλ και εκτέλεση άνωθεν εντολών.

Θα πούμε όμως μετά επιτάσεως ότι τα ελληνικά νησιά είναι ο καημός και το ντέρτι της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας από το 1913 και μετά, όπως και η επιστροφή στα εδάφη που είχε καταλάβει η πρώην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Οι Τούρκοι πιστεύουν στον δικό τους φανταστικό ισλαμικό κόσμο, ότι τα " ελληνικά νησιά τους ανήκουν, το Αιγαίο τους ανήκει όπως και η Κύπρος και η Δυτική Θράκη, ενώ θέλουν ελληνικό κράτος μέχρι την Μελούνα".

Η ιστορική ανοησία και αλαζονεία τους οδηγεί αργά και σταθερά στην διάλυση τους ως κράτος, ως έθνος ( ποτέ δεν υπήρξαν) ότι και να δηλώνει κατά της Ελλάδος. 

Ο λόγος είναι ότι τα βάζουν με όλους και με όλα από τον Καύκασο και την Μαύρη Θάλασσα ,μέχρι το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, απειλώντας και υπονομεύοντας τα κράτη των περιοχών αυτών, με κάθε τρόπο και σχέδιο.

Η Τουρκία του 2026, αναζητά πυρηνικά, και προβάλει υποτιθέμενη ισχύ στην Μέση Ανατολή, στην Βόρεια Αφρική, στην κεντρική Αφρική ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεται να προκαλέσει μια πολεμική κρίση με τον ελληνισμό στο σύνολο του.

Το τουρκικό περιπολικό σκάφος OPV-2100 απέναντι στους ψαράδες και το Πολεμικό Ναυτικό μας στο Αιγαίο

Πρόκειται για ένα φασιστικού τύπου ισλαμικό μόρφωμα, που δεν έχει σχέση φυσικά με σύγχρονη δημοκρατία, το οποίο απειλεί, εκβιάζει και διεξάγει επιθετικές επιχειρήσεις κατά άλλων χωρών, ενώ σε αυτό μεγάλη ευθύνη έχει και μεγάλο μέρος των Τούρκων πολιτών που στηρίζουν τον Ερντογάν ή τους Κεμαλιστές.

Αν η  τουρκική στρατιωτική και πολιτική ηγεσία επιλέξει να κάνει επίδειξη ισχύος στο Αιγαίο κατά της Ελλάδος, να ξέρει  πως στο τέλος θα έχει χάσει σχεδόν τα πάντα.       

Tags
Back to top button