Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Γνωρίζετε ποιες είναι οι “εφτάψυχες” τροφές;

Υπάρχουν κάποιες τροφές που ακόμη κι αν τις έχετε ξεχάσει για χρόνια ολόκληρα στα ντουλάπια της κουζίνας, μπορείτε να τις καταναλώσετε χωρίς να διατρέχετε κανέναν απολύτως κίνδυνο! Ποιες είναι αυτές;


Ξεκινάμε με τα στεγνά ζυμαρικά τα οποία μπορείτε να τα μαγειρέψετε ακόμη και μία δεκαετία μετά από την ημέρα που θα τα αγοράσετε. Το μόνο που θα διακινδυνεύσετε είναι να έχουν χάσει ολίγον τι την γεύση τους.

Συνεχίζουμε με τα φασόλια τα οποία είναι απολύτως ασφαλή ακόμη κι αν έχουν περάσει πολλά χρόνια. Το μόνο που ίσως χρειαστεί να κάνετε είναι να τα μουλιάσετε λίγες ώρες παραπάνω.

Απολύτως ασφαλές, παρά την πάροδο των ετών, είναι και το ξύδι η υψηλή οξύτητα του οποίου δρα ως φυσικό συντηρητικό που ανατρέπει την ανάπτυξη μικροβίων.

Επ’ αόριστον “ζει” και το αλάτι το οποίο τα παλαιότερα χρόνια χρησιμοποιούταν μάλιστα και ως μέσο συντήρησης άλλων τροφών.


Το τελευταίο “αειθαλές” τρόφιμο είναι η βανίλια η οποία μπορεί να συντηρηθεί επ’ αόριστον λόγω της υψηλής περιεκτικότητας της σε οινόπνευμα. Φροντίστε ωστόσο να την κρατάτε μακριά από το φως και τη θερμότητα και έξω από το ψυγείο διότι το άρωμα και η γεύση της εξασθενούν με το πέρασμα των χρόνων…

olivemagazine.gr

Tags
Back to top button