Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Γυναίκα ανέβαλε τον γάμο της επειδή φύτρωσε… κέρατο στο κεφάλι της (φώτο-βίντεο)

Δεν μπορούσε να« παντρευτεί τον αγαπημένο της γιατί είχε ένα κέρατο ρινόκερου να φυτρώνει στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και ντρεπόταν μήπως το δει κάποιος.

Αυτή είναι η περίπτωση της 43χρονης Λίζας από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ, που επισκέφθηκε το ιατρείο της Δρ. Σάντρα Λι, και παρουσιάζεται σε ένα από τα φρικιαστικά επεισόδια της εκπομπής «Dr. Pimple Popper». Η Λίζα ζούσε με αυτό το εξόγκωμα στο κεφάλι της εδώ και έναν χρόνο και ντρεπόταν τόσο που είχε αναβάλει ακόμη και τον γάμο της, με τον εδώ και πέντε χρόνια αρραβωνιαστικό της.

«Μεγαλώνει κάθε μέρα και είναι μέρες που με πονάει πολύ» παραδέχεται η ίδια. «Έχει έναν δακτύλιο που μεγαλώνει έξω από αυτό και είναι πολύ τρυφερό. Είναι ένα κέρατο βασικά. Όπως του ρινόκερου – ένα σκληρό κέρατο» λέει και συνεχίζει: «Δεν ήθελα να το δει κανείς, γι’ αυτό και είχα πάντα τα μαλλιά μου πιασμένα ψηλά σε κοτσίδα, ώστε να μπορεί να κρύβεται κάτω από αυτήν. Το γεγονός πως μεγαλώνει με κάνει να νιώθω αηδία. Ποιος θέλει ένα κέρατο να μεγαλώνει στο κεφάλι του;»

Και παρόλο που το κέρατο προκαλεί στην Λίζα πολύ πόνο, είναι η συναισθηματική επίπτωση που την επηρεάζει περισσότερο. Αναφερόμενη στην άρνησή της να ορίσει ημερομηνία για τον γάμο της, εξηγεί: «Με ρωτάει: ‘Πότε θα ορίσουμε ημερομηνία;’ και συνέχεια το αναβάλω, γιατί θέλω να είμαι όμορφη την ημέρα του γάμου μας. Συνήθως, όταν παντρεύεσαι, στέκεσαι με την πλάτη στον κόσμο. Το κέρατο είναι το πρώτο πράγμα που θα δουν».

Επίσης, ανησυχεί πως το κέρας μπορεί να είναι πολύ πιο επιθετικό από ό,τι φαίνεται. «Ανησυχώ για το τι μπορεί να είναι. Ο χειρότερος φόβος μου είναι πως μπορεί να είναι καρκίνος» λέει η Λίζα. «Φοβάμαι να μην μείνει μόνη της η κόρη μου».

Σύμφωνα με την δερματολόγο, πρόκειται για «δερματικό κέρατο» , μια σκληρή κωνική προεξοχή, κατασκευασμένη από συμπαγή λευκά αιμοσφαίρια.

Ωστόσο, η δερματολόγος την καθησύχασε σχεδόν αμέσως όταν της είπε ότι πρόκειται για «δερματικό κέρατο» , μια σκληρή κωνική προεξοχή, κατασκευασμένη από συμπαγή λευκά αιμοσφαίρια.

«Φαίνεται σαν να τρελάθηκε ένα νύχι» λέει η Δρ Λι, περιγράφοντας την ανάπτυξή του. «Έχω ξαναδεί δερματικά κέρατα, αλλά σίγουρα αυτό είναι το μεγαλύτερο» είπε.

Η επέμβαση για την αφαίρεσή του ήταν διάρκειας μόλις 30 λεπτών και τώρα η Λίζα μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητη τη ζωή της

Λίγες ώρες αργότερα, η δερματολόγος κατάφερε να απομακρύνει το κέρατο από το κεφάλι της ασθενούς της. «Ένα μεγάλο χτύπημα από τον σκύλο σου χρειαζόταν και θα είχε φύγει αυτό το πράγμα» της εξήγησε.

Και η Λίζα φαίνεται ότι ανακουφίστηκε που δεν είναι τελικά καρκίνος και που αφαιρέθηκε τόσο εύκολα. «Δεν ξέρω γιατί περίμενα τόσο πολύ» λέει η ανακουφισμένη μητέρα. «Έχω χάσει τόσο πολύ από τον ελεύθερο χρόνο μου για κάτι που πήρε μόλις 30 λεπτά. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπορέσω επιτέλους να παντρευτώ».

 

 

Tags
Back to top button