Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Γιατί πρέπει να τρως σκόρδο κάθε πρωί!

Η παραπάνω προτροπή μπορεί να μην σου ακούγεται και τόσο… νόστιμη, είναι ωστόσο θαυματουργή για τον οργανισμό σου.


Ναι. Το σκόρδο κάνει πολύ καλό στον οργανισμό όταν καταναλώνεται σκέτο και με άδειο στομάχι καθώς μετατρέπεται σε ένα ισχυρό, φυσικό αντιβιοτικό.

Όσοι πάσχουν από υπέρταση γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι το σκόρδο μειώνει άμεσα τα συμπτώματα. Βοηθά επίσης στην καλή κυκλοφορία του αίματος, του ήπατος και της ουροδόχου κύστης, προστατεύει από καρδιακά προβλήματα, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για προβλήματα του στομάχου, όπως η διάρροια, διεγείρει την όρεξη ενώ βοηθάει στον καλύτερο έλεγχο του στρες, μειώνοντας την ποσότητα οξέων του στομάχου που παράγονται όταν αυτό χτυπήσει κόκκινο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, μη διστάζεις να τρως μία σκελίδα σκόρδο πριν από το πρωινό σου γεύμα! Αν μάλιστα το τελευταίο είναι γάλα, τότε δεν χρειάζεται να σκας και για την άσχημη γεύση που θα σου έχει αφήσει στο στόμα το σκόρδο, διότι τα λιπαρά του γάλακτος έχουν την ικανότητα να την εξουδετερώνουν (εντάξει, όχι 100%, αλλά σε μεγάλο βαθμό…).

πηγή: olivemagazine.gr


Tags
Back to top button