Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Γιατί οι Γάλλοι είναι ξετρελαμένοι με την Nutella; (φωτό)

Τις απίστευτες σκηνές που εξελίχθηκαν σε σουπερμάρκετ από την έκπτωση που έδωσε η Νutella, ύψους 70%, προσπάθησαν να αναλύσουν διάφοροι Γάλλοι.

Ωστόσο, αν σε πολλούς έκαναν εντύπωση, ο έρωτας των Γάλλων για την Nutella είναι γνωστός. Στη Γαλλία καταναλώνονται 75.000 τόνοι Nutella κάθε χρόνο!

Η μακρά σχέση αγάπης με τη συγκεκριμένη κρέμα φουντουκιού αρχίζει στην παιδική ηλικία και μάλιστα πολλοί την περιγράφουν σαν «αρρώστια».

Σύμφωνα με την συγγραφέα και blogger Clotilde Dusoulier είναι μια παιδική σχέση.

«Οι Γάλλοι την τρώνε με το κουτάλι. Οταν ήμουν παιδί την άπλωνα σε μια φέτα του τοστ. Και όπως με τις καραμέλες, όσοι μεγαλώνουν συνεχίζουν να την απολαμβάνουν για να συνδεθούν με το εσωτερικό τους παιδί», αναφέρει στο The Local.

Οπως εξηγεί, οι Γάλλοι έχουν την τάση να στρέφονται στα γλυκά σε περιόδους αβεβαιότητας.

«Τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα στη Γαλλία τώρα, αλλά υπάρχει ένας ενθουσιασμός για τους pastry chefs. Η έκπτωση, λοιπόν, αυτής της παιδικής μνήμης είναι πιθανό να αναδείξει μνήμες που μοιράστηκαν με σχολικούς φίλους, κεράσματα και άλλες θετικές στιγμές», δηλώνει.

Οποια πάντως και να είναι η σχέση της Γαλλίας με τη Nutella, τα μέσα ενημέρωσης της χώρας άσκησαν κριτική για τα όσα εκτυλίχθηκαν στα σουπερμάρκετ.

«Είναι σαν ζώα. Μια γυναίκα της τράβηξαν τα μαλλιά, μια ηλικιωμένη πήρε ένα ολόκληρο κιβώτιο στο κεφάλι της, ένας άλλος βγήκε με ματωμένο χέρι. Ήταν φρικτό» δήλωσε στην εφημερίδα Le Progres, ένας από τους πελάτες στο σούπερ μάρκετ στην περιοχή Rive de Gier της κεντρικής Γαλλίας.

Στα καταστήματα στην περιοχή των Ostricourt έφτασε η αστυνομία καθώς πελάτες ορμούσαν να αρπάξουν το πολυπόθητο βαζάκι.

 

Tags
Back to top button