Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Γιατί κρύβουν αυτόν τον σπόρο εδώ και 100 χρόνια; Τι ισχυρίζονται πως μπορεί να θεραπεύσει μέσα σε λίγες μόνο ημέρες

Ο καρκίνος είναι από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες της εποχής μας! Εκατομμύρια ξοδεύονται κάθε χρόνο σε ιατρικές έρευνες, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η θεραπεία σ’αυτήν την τρομερή ασθένεια.


Αλλά δυστυχώς, ακόμη δεν υπάρχει θεραπεία.

Για να λέμε και την αλήθεια, όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει θεραπεία για τον καρκίνο, αλλά οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες αποφάσισαν να το κρατήσουν μυστικό.

Κερδίζουν εκατομμύρια, ενώ εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο πεθαίνουν κάθε χρόνο.

Οι μεγάλες εταιρίες δεν θα έχουν κανένα κέρδος αν ξαφνικά «βρουν» την θεραπεία…έτσι είναι καλύτερα για εκείνους να την κρατήσουν κρυφή από το κοινό.


Μια πρόσφατη μελέτη επιστημόνων του Πανεπιστημίου του Κεντάκι, επιβεβαιώνει ότι κατέληξαν, μετά από εκτεταμένες προσπάθειες εύρεσης θεραπείας του καρκίνου, σε μερικά πολύ ελπιδοφόρα αποτελέσματα.

Οι ειδικοί γιατροί ανακάλυψαν ότι οι σπόροι σταφυλιών μπορούν να σκοτώσουν περίπου το 80% των καρκινικών κυττάρων.

Αυτή η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό American Association for Cancer Research (Αμερικανική Ένωση για την Έρευνα του Καρκίνου), και είναι διαθέσιμη σε όλους τους ανθρώπους.

Με λίγα λόγια η έρευνα εξηγεί – όταν ο καρκίνος είναι προχωρημένος, το εκχύλισμα του σπόρου σταφυλιού είναι αρκετά πιο αποτελεσματικό από την κοινή χημειοθεραπεία στην καταστροφή των καρκινικών κυττάρων.

Ο σπόρος του σταφυλιού στοχεύει στα καρκινικά κύτταρα, τα οποία είναι πολύ ανθεκτικά στην κοινή χημειοθεραπεία.

Και το καλύτερο με τους σπόρους σταφυλιού είναι ότι δεν καταστρέφει τα υγιή ανθρώπινα κύτταρα.

Οι ειδικοί γιατροί λένε ότι το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού προκαλεί οξειδωτικό στρες, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο, επίσης γνωστό ως απόπτωση.

Επιμέλεια/Μετάφραση: taz.gr
Πηγή: healthylifetricks.com

το διαβάσαμε : superfoodnews

Tags
Back to top button