Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Γιατί δεν χάνουμε βάρος ενώ τρώμε υγιεινά;

Η αλήθεια είναι ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στο αδυνάτισμα μπορεί να οφείλονται σε πολλούς λόγους: Είτε σε προβλήματα με τον θυρεοειδή, είτε σε μειωμένη σωματική άσκηση. Αυτά όμως τα έχεις ξανακούσει. Αυτό που δεν έχεις σκεφτεί ποτέ είναι πως ίσως φταίει η σειρά με την οποία τοποθετείς τις τροφές των διάφορων διατροφικών ομάδων στο πιάτο σου.

Σύμφωνα με τη μέθοδο plating backwards ή αλλιώς φτιάχνοντας το πιάτο μας ανάποδα της διαιτολόγου και personal trainer, Maxine Yeung, είναι άκρως σημαντικό καθώς σερβίρουμε το φαγητό μας, να δίνουμε προτεραιότητα στο κομμάτι εκείνο του πιάτου μας, που πρέπει να μπουν τα λαχανικά, διότι αυτά αποτελούν πλούσια πηγή φυτικών ινών, βιταμινών, μετάλλων και νερού. Μάλιστα προτείνει το μεγαλύτερο μέρος του πιάτου μας να περιλαμβάνει λαχανικά σε ποσοστό 50%, ενώ η πρωτεΐνη και οι υδατάνθρακες να καταναλώνουν από 25% αυτού.

“Καλά όλα αυτά αλλά τι θα κάνω όταν παραγγέλνω σε κάποιο εστιατόριο”, θα σκέφτεσαι. Κι όμως η Maxine υποστηρίζει πως πολύ εύκολα η μέθοδός της μπορεί να εφαρμοστεί και σε αυτήν την περίσταση με μια απλή συνεννόηση με τον σερβιτόρο. Αλλάζοντας την ποσότητα της κάθε τροφής η διαιτολόγος διαβεβαιώνει τους πελάτες της ότι θα μπορέσουν να απαλλαγούν σιγά σιγά και με υγιή τρόπο από τα περιττά κιλά, το ενοχλητικό φούσκωμα και την κατακράτηση, αλλά και να βελτιώσουν την κατάσταση της υγείας τους και τα επίπεδα ενέργειας και αντοχής του οργανισμού τους.

Tags
Back to top button