Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Γερμανός ΥΠΟΙΚ: «Η Ιταλία χρειάζεται προσοχή - Όχι διάσωση»

Μετά τον επικεφαλής του ΕΣΜ Κλάους Ρέγκλινγκ, και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Όλαφ Σολτς δήλωσε σήμερα ότι δεν αναμένει η Ιταλία να χρειαστεί πακέτο οικονομικής βοήθειας για το συσσωρευμένο της χρέος.

Ο Σολτς είπε στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD ότι η Ευρώπη είναι καλά προετοιμασμένη για πιθανές κρίσεις.

«Έχουμε θεσπίσει πολλούς εποπτικούς φορείς για την καλύτερη παρακολούθηση του τραπεζικού συστήματος και έχουμε αναπτύξει μηχανισμούς επίλυσης και ταμεία για να απαντούν σε κρίσεις χωρίς την ανάγκη για χρηματοδότηση της κυβέρνησης», είπε.

Κάθε χώρα είναι υπεύθυνη για τη δική της οικονομία, τόνισε, προσθέτοντας: 

«Αν έχεις ένα μεγάλο χρέος, όπως στην περίπτωση της Ιταλίας, τότε σαφώς χρειάζεται να δίνεις περισσότερη προσοχή από όσο άλλες χώρες στο πώς χρηματαγορές χειρίζονται το μελλοντικό δημόσιο χρέος».

Tags
Back to top button