Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γέννησε στο αεροπλάνο και έριξε το μωρό στον κάδο απορριμάτων της τουαλέτας

Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου στον Μαυρίκιο μπήκαν στο αεροπλάνο που μόλις είχε προσγειωθεί και είχε αδειάσει από επιβάτες για να κάνουν έναν καθιερωμένο έλεγχο ως είθισται.

Τότε μέσα στην τουαλέτα πρόσεξαν πολλά ματωμένα χαρτιά στον κάδο και αυτό τους κίνησε την περιέργεια. Ψάχνοντας βαθύτερα στον κάδο ανακάλυψαν ένανεογέννητο μωράκι το οποίο κάποιος είχε πετάξει.

Ήταν γυμνό, πεινούσε και μόλις κατάλαβε ανθρώπινη παρουσία δίπλα του άρχισε να κλαίει. Οι άνθρωποι τα έχασαν και το πρώτο πράγμα που προσπάθησαν να κάνουν ήταν να του εξασφαλίσουν λίγο γάλα να πιεί.

Στις αρχές της χώρας σήμανε συναγερμός και οι αστυνομικοί εντόπισαν και εξέτασαν έναν έναν τους επιβάτες της πτήσης που είχε προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Sir Seewoosagur Ramgoolam» του Μαυρίκιο.

Πως την εντόπισαν

Δεν άργησαν να εντοπίσουν μια 20χρονη γυναίκα από τη Μαδαγασκάρη, την οποία και προσήγαγαν και ανέκριναν. Η γυναίκα αρχικά αρνιόταν ότι γέννησε και ότι είχε παιδί μέχρι που την εξέτασε γιατρός και αποφάνθηκε ότι η συγκεκριμένη, γέννησε πρόσφατα.

Τότε η γυναίκα που εργάζεται στον Μαυρίκιο, παραδέχτηκε τα πάντα στους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Μόλις πάρει εξιτήριο θα της απαγγελθούν κατηγορίες για εγκατάλειψη νεογέννητου. Τόσο η μητέρα όσο και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

Tags
Back to top button