Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Γεμίζει το καζανάκι με λευκό ξύδι και πατάει το κουμπί – Όταν δείτε το αποτέλεσμα, θα το κάνετε κι εσείς! (Βίντεο)

Το καθάρισμα του μπάνιου είναι μια αγγαρεία που δε συμπαθούν οι περισσότεροι. Το βίντεο που ακολουθεί, μας προτείνει 7 εναλλακτικούς τρόπους καθαρισμού του μπάνιου με φυσικά προϊόντα που έχουμε στο σπίτι μας, χωρίς τη χρήση επικίνδυνων χημικών. Γνωρίζατε ότι το ξίδι είναι ιδανικό για την αφαίρεση των αλάτων;


Για την αποτελεσματική αφαίρεση της πλάκας και των αλάτων από τη λεκάνη της τουαλέτας, μπορείτε να ρίξετε λευκό ξίδι κατευθείαν στο καζανάκι. Επιπλέον και το λεμόνι αφαιρεί λεκέδες από άλατα, ιδιαίτερα σε μεταλλικές επιφάνειες και μοσχομυρίζει!

Για να καθαρίσετε καθρέφτες αποτελεσματικά, όπως αναφέρει το athensmagazine, μπορείτε να βράσετε φακελάκια από μαύρο τσάι, να ψεκάσετε το νερό στα τζάμια και να καθαρίσετε με φύλλα από εφημερίδες! Αυτά και άλλα μυστικά μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί! Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτές τις χρήσιμες συμβουλές με τους φίλους σας!

 

Tags
Back to top button