Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Γάλλος παραβίασε την καραντίνα 8 φορές - Μπήκε 4 μήνες φυλακή

Στη φυλακή οδηγήθηκε Γάλλος πολίτης που συνελήφθη να παραβιάζει κατ’ εξακολούθηση την απαγόρευση κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί στη χώρα εξαιτίας του κορωνοϊού.

Όπως μεταδίδει η γαλλική Le Figaro, ο 35χρονος εντοπίστηκε 8 φορές από τις Αρχές να παραβιάζει την απαγόρευση κυκλοφορίας στο διαμέρισμα Λουάρ στην κεντρική Γαλλία, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 4 μηνών.

Σύμφωνα με το γαλλικό δικαστήριο, ο κάτοικος της πόλης Σαμπόν-Φεγκερόλ βρισκόταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ωστόσο επέστρεψε πίσω στη φυλακή, καθώς κρίθηκε ένοχος για «έκθεση σε κίνδυνο της ζωής άλλων». Στο παρελθόν, ο 34χρονος είχε δικαστεί 16 φορές για χρήση παραισθησιογόνων, μετακίνηση χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, κλοπές κα.
 

Tags
Back to top button