Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γαλλικό 'ντοκυμαντέρ' με ελληνικούς υπότιτλους, στο οποίο διακεκριμένοι Γάλλοι επιστήμονες παγκοσμίου κύρους. Ξεσκεπάζουν τήν παγκόσμια πολιτικο-ϋγειονομική Συνομωσία του κορωνοϊού!

Πολύ αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ , παρουσιάζει τον πόλεμο που δέχθηκαν οι ευσυνείδητοι γιατροί προκειμένου να χορηγήσουν το κατάλληλο πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση του ιού . Κατόπιν παρακολουθούμε την προώθηση αναποτελεσματικού φαρμάκου , τις φαρμακευτικές εταιρείες , τις έρευνες που αν δεν τους εξυπηρετούν τις εμποδίζουν και τα πλοκάμια των εταιριών αγγίζουν ακόμα και ανώτατα κυβερνητικά επίπεδα .Οι γιατροί που αντιστάθηκαν σθεναρά ισχυρίζονται πως όταν σταμάτησαν να συνταγογραφούν τα φάρμακα που με κυβερνητικό διάταγμα απαγορεύτηκε , κατέληγαν οι ασθενείς στις ΜΕΘ , στην Ιταλία όταν ακολούθησαν αυτό το πρωτόκολλο οι εισαγωγές στις ΜΕΘ υποχώρησαν . Η Ελλάδα αρχικά χορηγούσε το PLAQUENIL ME ZITHROMAX , στην συνέχεια προφανώς και εδώ εδόθηκε εντολή για την χορήγηση της REMDESIVIR όπως στην ΓΑΛΛΊΑ . Ζητείτε Έλληνας ανεξάρτητος δημοσιογράφος να παρουσιάσει ένα αντίστοιχο με τους Γάλλους ντοκιμαντέρ για να πληροφορηθούμε τη διαπλοκή στην χώρα μας , ποιούς αγγίζει και πόσο υψηλό είναι το ποσοστό της .

Πώς θα νιώσουν άραγε εκείνοι οι συμπολίτες μας που συμμορφώθηκαν ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ και ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ;Πώς θα αισθανθούν αυτοί που βρέθηκαν στην λάθος πλευρά της Ιστορίας; Πώς θα αισθανθούν αυτοί που εξαπατήθηκαν τόσο οικτρά; Ποιες δικαιολογίες θα ψελλίσουν εκείνοι που σιώπησαν στο κουρέλιασμα του Συντάγματος μένοντας άφωνοι κατά την συρρίκνωση των συνταγματικών τους δικαιωμάτων; Πώς θα νιώσουν εκείνοι που φορούσαν αδιαλείπτως την μάσκα ακόμη και στα δάση, στις παραλίες και στους έρημους δρόμους; Ποιες δικαιολογίες θα ψιθυρίσουν στον εαυτό τους, όσοι χλεύαζαν και λοιδορούσαν (ανοικτά ή και σιωπηρά) εκείνους που από την πρώτη στιγμή με παρρησία διακήρυξαν, ότι η πανδημία δεν είναι πρόβλημα της δημόσιας υγείας αλλά αξιοποιείται για την εκ βάθρων ανατροπή του πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού γίγνεσθαι;



Tags
Back to top button