Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γαλλία και Γερμανία πρότειναν σύνοδο κορυφής ΕΕ - Ρωσίας

Οι μόνιμοι αντιπρόσωποι της Γαλλίας και της Γερμανίας πρότειναν στους ομολόγους τους των υπολοίπων χωρών της ΕΕ τη διεξαγωγή μιας συνόδου κορυφής με τη συμμετοχή του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, με στόχο τη βελτίωση των σχέσεων των δύο πλευρών, ανέφεραν δύο διπλωματικές πηγές.

Μια τέτοια σύνοδος θα ήταν η πρώτη μετά την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, το 2014.

Ο Λουκασένκο ως άλλος Ερντογάν ωθεί μετανάστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

«Χρειάζεται να έχουμε μια συζήτηση για το πώς θα απομακρυνθούμε από αυτό το αρνητικό σπιράλ, αλλά θα πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι», είπε ένας υψηλόβαθμος διπλωμάτης της ΕΕ.

Προσέθεσε, ωστόσο, πως ορισμένες χώρες της Βαλτικής ανησυχούν ότι η Ρωσία δεν θα συμφωνήσει στη διεξαγωγή της συνόδου αυτής.

Tags
Back to top button