Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Γαλλία: 499 νεκροί σε ένα 24ωρο - Εκτόξευση θυμάτων & κρουσμάτων παρά την καραντίνα

Παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας που επιβλήθηκε σχετικά νωρίς, η Γαλλία παρακολουθεί τα θύματα του κορωνοϊού να αυξάνονται μέρα με την ημέρα.

Μόλις σε ένα 24ωρο, οι νεκροί ανέρχονται σε 499, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων στη χώρα σε 3.523.

Το δεύτερο πιο ανησυχητικό στοιχείο που έδωσαν οι γαλλικές αρχές αφορά στα άτομα που βρίσκονται διασωληνωμένα, τα οποία φτάνουν πλέον τους 5.565 ασθενείς με κορωνοϊό.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα ανέρχεται σήμερα σε 53.128. Η Γαλλία μετρά 22.757 κρούσματα κορωνοϊού, που νοσηλεύονται, με 458 επιπλέον βαριά ασθενείς να διασωληνώνονται το τελευταίο 24ωρο.

Από αυτούς 34% βρίσκεται σε ηλικιακό όριο κάτω των 60 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε την Τρίτη, ο γενικός διευθυντής Υγείας της Γαλλίας, Ζερόμ Σαλομόν.

Μόνο τη Δευτέρα, 4.390 πολίτες βρέθηκαν στα επείγοντα νοσοκομείων με συμπτώματα Covid-19, τη νόσο που προκαλεί ο κορωνοϊός, ενώ από αυτούς 38% εισήχθησαν για νοσηλεία και 5% διασωληνώθηκαν.

Με τον σημερινό απολογισμό, η Γαλλία βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της μαύρης λίστας των θανάτων από την πανδημία, ξεπερνώντας τον αριθμό των θυμάτων που καταγράφει επισήμως η Κίνα.
 

Tags
Back to top button