Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Γ. Αδαλής: Μυστικά και παιγνίδια πετρελαϊκών κολοσσών με φόντο την Ανατολική Μεσόγειο (ηχητικό)

Το παραπάνω υποστηρίζει μιλώντας στον 98.4 ο οικονομολόγος και δημοσιογράφος Γιώργος Αδαλής, μετά και τις εξελίξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ με τη δράση της Τουρκίας.


«Ένα από τα πολυσύνθετα και πολυεπίπεδα ζητήματα που συζητούνται τα τελευταία χρόνια, είναι και το Ενεργειακό. Η χώρας μας, με την γεωγραφική θέση που κατέχει, «κάθεται» πάνω σε πολύ πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Τόσο στο Αιγαίο όσο και στην λεκάνη της Μεσογείου όπου η χώρα μας διαθέτει υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ» συνεχίζει και προσθέτει: «Αναλύοντας λοιπόν το ζήτημα της ΑΟΖ, ανεξάρτητα τι πιστεύει ο καθένας από εμάς, για να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα, θα πρέπει να διακρίνουμε μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό, τους πραγματικούς «παίχτες» στις διεθνείς αγορές. Για να προσδιορίσουμε εν τέλει, ποιος είναι ο πραγματικός «εχθρός» της χώρας μας».

Tags
Back to top button