Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Φωκίδα: Βυθίστηκε ταχύπλοο λόγω μηχανικής βλάβης σε βραχώδη ακτή - Σώοι οι τρεις επιβαίνοντες

Καλά στην υγεία τους είναι οι τρεις επιβαίνοντες ταχύπλοου σκάφους που το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Αυγούστου, σύμφωνα με δήλωση των επιβαινόντων, βυθίστηκε λόγω μηχανικής βλάβης στην θαλάσσια περιοχή πλησίον του φάρου Ανδρομάχης Ακρωτηρίου Τραχήλου Φωκίδας, σε απόσταση περίπου είκοσι μέτρων από βραχώδη ακτή.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ιτέας, ενώ σκάφος του λιμενικού μετέβη στο σημείο.

Οι τρείς επιβαίνοντες είχαν κολυμπήσει στην ακτή και διερχόμενο σκάφος τους περισυνέλεξε ασφαλώς.

Από την Λιμενική Αρχή Ιτέας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 55χρονος κυβερνήτης του σκάφους ο οποίος δεν έφερε άδεια χειριστή ταχυπλόου και κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Tags
Back to top button