Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Φλέγεται η Μέση Ανατολή! Μπαράζ πυραύλων από τον Λίβανο στο βόρειο Ισραήλ - Ρουκέτες στο Ασκελόν από τη Γάζα

Χωρίς καμία ανάπαυλα οι εχθροπραξίες στη Μέση Ανατολή,

Λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα, περίπου 15 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο προς το βόρειο Ισραήλ σε πρόσφατο πυραυλικό μπαράζ, σύμφωνα με τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις.

Tέλος οι κάρτες! Έρχεται αναγνώριση προσώπου και σάρωση παλάμης για τις συναλλαγές μας

Ορισμένες από αυτές αναχαιτίστηκαν και εντοπίστηκαν συντριβές στην περιοχή. Μετά από ειδοποιήσεις που ενεργοποιήθηκαν στην περιοχή της Άνω Γαλιλαίας εντοπίστηκε μία εκτόξευση που διέσχισε το έδαφος του Λιβάνου και έπεσε σε ανοιχτή περιοχή

Παράλληλα ήχησαν και οι σειρήνες στο Ασκελόν, νότια παραλιακή πόλη, και λίγο αργότερα εκτοξεύτηκαν δύο ρουκέτες από τη βόρεια Γάζα, σύμφωνα με τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις.

Τα δύο βλήματα έπεσαν σε ανοιχτό έδαφος, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ο ισραηλινός στρατός προειδοποίησε τους κατοίκους του νοτίου Λιβάνου να μην επιστρέψουν στα σπίτια τους

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, με τον ισραηλινό στρατό να προειδοποιεί σήμερα τους κατοίκους του νοτίου Λιβάνου «να μην επιστρέψουν» στα σπίτια τους, υπογραμμίζοντας ότι οι δυνάμεις του συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τους μαχητές του λιβανικού σιιτικού κινήματος Χεζμπολάχ στην περιοχή αυτή.

Οι ισραηλινές δυνάμεις συνεχίζουν να «στοχοθετούν τις θέσεις της Χεζμπολάχ μέσα ή κοντά στα χωριά σας», αναφέρεται σε μήνυμα στα αραβικά που ανήρτησε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Αβιτσάι Αντράι.

«Για τη δική σας προστασία, μην επιστρέψετε στα σπίτια σας μέχρι νεωτέρας. Μην κατευθυνθείτε προς τα νότια, οποιοσδήποτε κατευθύνεται προς τα νότια διακινδυνεύει τη ζωή του», προστίθεται στο μήνυμα του εκπροσώπου του ισραηλινού στρατού.

"Βροχή" οι απολύσεις στην Boeing! Απολύει 17.000 εργαζόμενους ή το 10% του προσωπικού της παγκοσμίως

Παράλληλα, ο στρατός του Ισραήλ διέταξε τους κατοίκους 22 χωριών στο Νότιο Λίβανο να εκκενώσουν περιοχές βορείως του ποταμού Αουάλι, σύμφωνα με μία ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα.

Νωρίτερα, το σιιτικό κίνημα του Λιβάνου, Χεζμπολάχ, ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε «πυραύλους» σε ισραηλινή στρατιωτική βάση κοντά στην Χάιφα, τη μεγάλη πόλη στο βόρειο Ισραήλ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το φιλοϊρανικό κίνημα διευκρίνισε ότι βομβάρδισε με «ομοβροντία πυραύλων βάση που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Χάιφα, στοχοθετώντας εργοστάσιο εκρηκτικών υλών».

Χθες η Χεζμπολάχ είχε ανακοινώσει ότι εξαπέλυσε επίθεση με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) κατά αεροπορικής βάσης στην Χάιφα.

Tags
Back to top button