Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Φάγατε σουβλάκι με τζατζίκι; Το κόλπο για να μην μυρίζετε σκόρδο

Έχεις πάει έξω με τους φίλους σου και αποφασίζετε να τιμήσετε το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό, το ελληνικό σουβλάκι παρέα με τον αγαπημένο του φίλο, το τζατζίκι. Όμως, μετά έχεις τύψεις γιατί την επόμενη μέρα στη δουλειά, η αναπνοή σου, θα μυρίζει απαίσια. Για να μην συμβεί αυτό και για να απολαύσεις επιτέλους το σουβλάκι σου όπως το θες, δες παρακάτω.

Πρέπει να ξέρεις πως η μυρωδιά του σκόρδου έχει μια ουσία με το όνομα AMS. Η συγκεκριμένη ουσία δεν διασπάτε κατά την πέψη και για αυτό το λόγο μυρίζει η αναπνοή μας. Τι θα κάνεις εσύ;

Άνοιξε το ψυγείο σου και πιες ένα ποτήρι γάλα. Με αυτόν τον τρόπο, θα μειώσεις κατά μεγάλο βαθμό τη μυρωδιά του σκόρδου. Πρέπει να ξέρεις…

Καλύτερα να επιλέξεις το πλήρες γάλα. Ένα ακόμα πράγμα που καλό θα ήταν να ξέρεις…

Μεγαλύτερη απόδοση θα έχει να πίνεις γάλα κατά το φαγητό και όχι μετά.

Tags
Back to top button