Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Έτσι θα απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά του μαγειρεμένου κουνουπιδιού

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το κουνουπίδι είναι ένα από τα πιο υγιεινά λαχανικά και μία από τις τροφές που πρέπει να εντάξουμε στη διατροφή μας.

Ωστόσο, κακά τα ψέματα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποφεύγουν να το μαγειρέψουν, λόγω της ενοχλητικής μυρωδιάς του κατά το μαγείρεμα.

Υπάρχει, όμως, τρόπος για να την απομακρύνετε και μάλιστα εύκολα.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο βαμβάκι και λίγο ξίδι. Κόψτε ένα μικρό κομμάτι από το βαμβάκι και βουτήξτε το σε λίγο ξίδι. Στη συνέχεια, ακουμπήστε το πάνω στο καπάκι της κατσαρόλας στην οποία το βράζετε.

Σε περίπτωση που δεν έχετε βαμβάκι, ρίξτε μία φλούδα λεμονιού μέσα στην κατσαρόλα ή μια φέτα ψωμί. Ξεχάσατε να κάνετε κάποιο από τα παραπάνω «κόλπα» όσο μαγειρεύατε; Μπορείτε να εξαφανίσετε τη δυσάρεστη οσμή που αφήνει πίσω του το κουνουπίδι και μετά το βράσιμο!

Απλά, ανάψτε το μικρό μάτι της κουζίνας σας για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, σβήστε το και σκορπίστε στην επιφάνεια του λίγους κόκκους ελληνικού καφέ. Μέσα σε λίγα λεπτά, το σπίτι σας θα μυρίζει υπέροχα.

Tags
Back to top button