Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ε.Τσακαλώτος για Ρένγκλινγκ: «Λέει ανοησίες, αν ήταν φοιτητής μου θα τον έκοβα»

Επίθεση στον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ- ο οποίο υποστηρίζει ότι η χώρα χρεώθηκε με 100 δισ λόγω των χειρισμών του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη- εξαπέλυσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας χθές στην εκπομπή της Ελλης Στάη, στο Open.

Ο κ. Τσακαλώτος είπε ότι ο Κλάους Ρένγκλινγκ λέει ανοησίες και πρόσθεσε μάλιστα πως αν τον είχε φοιτητή, θα τον έκοβε. Τα όσα λέει με στεναχωρούν και ως πανεπιστημιακό, είπε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την περίοδο 2010-2015 χάσαμε 24% του ΑΕΠ, σημείωσε ο κ. Τσακαλώτος. «Δύο κόμματα που κυβερνούσαν επί 35 χρόνια μας φέρανε στην χρεοκοπία».

Εξηγώντας γιατί θεωρεί ότι ο Κλάους Ρένγκλινγκ λέει ανοησίες, ο κ. Τσακαλώτος υποστήριξε οτι χρησιμοποιεί μία αυθαίρετη μεθοδολογία,για να βγάλει ένα αριθμό και να κτυπήσει την κυβέρνηση, και ότι ο τρόπος υπολογισμού του κόστους των 100 δις είναι κάτι «που δεν αξίζει ούτε και να το συζητάμε». Στα περί ευθυνών του κ. Βαρουφάκη, ο κ. Τσακαλώτος απάντησε ακόμα ότι «συλλογικά αποφασίζει μία κυβέρνηση».

Tags
Back to top button