Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Εσύ την ήξερες; - Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο θαλασσινό αλάτι και το επιτραπέζιο αλάτι;

Δεν είναι πολλοί αυτοί που γνωρίζουν την διαφορά ανάμεσα στο θαλασσινό αλάτι και το αλάτι που βάζουμε στο φαγητό.

Το θαλασσινό αλάτι παράγεται με τη διαδικασία εξάτμισης του θαλασσινού νερού (ή φυσικά, λίμνες αλμυρού νερού). Ανάλογα με την πηγή, αυτό αφήνει πολλά μέταλλα και στοιχεία. Αυτά τα μέταλλα προσθέτουν τελικά γεύση στο θαλασσινό αλάτι, καθώς και μια ποικιλία επιπέδων τραχύτητας.

Από την άλλη πλευρά, το επιτραπέζιο αλάτι είναι το αλάτι που προκύπτει μετά από επεξεργασία του φυσικού άλατος, για αφαίρεση προσμίξεων. Τα αποθέματα αλατιού είναι απομεινάρια του θαλασσινού νερού που έχουν στεγνώσει. Το επιτραπέζιο αλάτι είναι πολύ επεξεργασμένο (σε σύγκριση με το θαλασσινό αλάτι) και περιέχει ένα πρόσθετο που εξυπηρετεί το σκοπό της πρόληψης της συσσώρευσης. Περιέχει επίσης πρόσθετο ιώδιο.

Tags
Back to top button