Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Επτά κορυφαίες ενυδατικές τροφές!

Οι θερμοκρασίες μέρα με τη μέρα ανεβαίνουν και αυτό σημαίνει ότι πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στο καλοκαίρι! Όσον αφορά την υγεία μας, όμως, σημαίνει επίσης ότι πρέπει να φροντίζουμε ακόμη περισσότερο για την ενυδάτωσή μας!


Ενυδάτωση βέβαια δεν προσφέρει μόνο το νερό, αφού μεγάλη περιεκτικότητα σε υγρά έχουν επίσης πολλά φρούτα και λαχανικά.

Παρακάτω θα δείτε επτά τροφές που παρέχουν στον οργανισμό σημαντική ενυδάτωση και παράλληλα έχουν και άλλα σημαντικά οφέλη για την υγεία.

1. Αγγούρι: Έχει τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε νερό από οποιαδήποτε άλλη στερεή τροφή

2. Ραπανάκι: Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες


3. Ντομάτα: Είναι πλούσια στο αντιοξειδωτικό λυκοπένιο, συστατικό που δρα ενάντια στον καρκίνο

4. Χρωματιστή πιπεριά: Είναι γευστική και έχει ελάχιστες θερμίδες

5. Κουνουπίδι: Τα συστατικά του ρίχνουν τη χοληστερόλη και έχουν αντικαρκινική δράση

6. Καρπούζι: Είναι πλούσιο σε λυκοπένιο, όπως και η ντομάτα

7. Σπανάκι: Είναι πλούσιο σε κάλιο, φυτικές ίνες και φυλλικό οξύ.

Πηγή:onmed.gr

Tags
Back to top button