Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Επίθεση με τσεκούρι - ΔΟΥ Κοζάνης: Αναγνώριση γενναιότητας & αυτοθυσίας από την ΑΑΔΕ για τους δύο υπαλλήλους

Ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργος Πιτσιλής, προχώρησε, στην αναγνώριση ανδραγαθίας των υπαλλήλων Αλεξάνδρας Μπατσή και Παναγιώτη Παρίση που έδρασαν άμεσα για να αποτρέψουν την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Σε επιστολή του προς τους υπαλλήλους, ο διοικητής της ΑΑΔΕ μεταφέρει τα συγχαρητήρια της υπηρεσίας και τονίζει πως χάρη «στο απαράμιλλο θάρρος, την ψυχραιμία, την αυτοθυσία και γενναιότητα που επέδειξαν οι δύο υπάλληλοι, κατάφεραν μαζί με τον διευθυντή της ΔΟΥ να αφοπλίσουν τον δράστη παίρνοντας το τσεκούρι από τα χέρια του και αποτρέποντας ακόμη πιο δυσάρεστες καταστάσεις».

Ο κ. Πιτσιλής χαρακτηρίζει «αξιέπαινη τη συμπεριφορά και την στάση» των δύο υπαλλήλων, προσθέτοντας ότι η προσπάθειά τους «θα πρέπει να τύχει αναγνώρισης από την Υπηρεσία, θέτοντάς τους ως υπόδειγμα ήθους και αλληλέγγυας συμπεριφοράς».

Το αίτημα αναγνώρισης ανδραγαθίας είχε μεταφέρει ο βουλευτής Κοζάνης Στάθης Κωσταντινίδης.

Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο μήνα ο 56χρονος εφοριακός, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στην επίθεση, κατέληξε.

Ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια της επίθεσης που είχε εξαπολύσει ένας άνδρας στις 16 Ιουλίου, ενώ επί μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομειακό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης.

Tags
Back to top button