Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Eπίσκεψη στην φρεγάτα «ΥΔΡΑ» του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας (φώτο)

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος κατά την παρουσία του στο Άμπου Ντάμπι πραγματοποίησε επίσκεψη στην φρεγάτα «ΥΔΡΑ» του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Ο υπουργός ολοκλήρωσε σήμερα Δευτέρα την επίσκεψη του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, υπό τη συνοδεία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Γενικού Διευθυντή Αμυντικών Επενδύσεων και Εξοπλισμών Αντιπτεράρχου (Ι) κ. Θεόδωρου Λάγιου (ε.α.).

Όπως γνωστοποίησε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος στις ημέρες αυτές που βρέθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πιο συγκεκριμένα στο Άμπου Ντάμπι, κατέθεσε στέφανο στο Μνημείο Μαρτύρων (Wahat Al Karama), ενώ είχε σημαντικές συνομιλίες με τον Εμιρατινό υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για Αμυντικές Υποθέσεις κ. Mohammed Al Boward.

 

 

Επίσης παρακολούθησε την τελετή ενάρξεως των διεθνών εκθέσεων Αμυντικού Υλικού “IDEX 2021” και “NAVDEX 2021” ενώ ακόμα επισκέφτηκε το Ελληνικό Περίπτερο των Διεθνών Εκθέσεων και στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στην φρεγάτα «ΥΔΡΑ» του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού που ναυλοχεί στον λιμένα Ζαγέντ.

 

 

 

 

Tags
Back to top button