Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Επεισόδια στο υπουργείο Παιδείας: Πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς

Επεισόδια ξέσπασαν το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το υπουργείο Παιδείας, όπου και πραγματοποιούν συγκέντρωση μαθητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας -για τον τρόπο με τον οποίο άνοιξαν τα σχολεία- που πραγματοποιεί η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας, μια μικρή ομάδα ατόμων άρχισε να πετά πέτρες προς τις διμοιρίες αστυνομικών που βρίσκονται μπροστά από το υπουργείο Παιδείας.

Να σημειωθεί ότι μαθητές κατήγγειλαν πως τα άτομα που πετούν πέτρες δεν είναι μαθητές.

Οι παρευρισκόμενοι -μαθητές αλλά και φοιτητές- νωρίτερα φώναζαν συνθήματα, ζητώντας περισσότερα μέτρα προστασίας για τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Μεταξύ άλλων, ζητούν δωρεάν μάσκες και μείωση του ποσοστού των μαθητών που βγαίνουν θετικοί στον κορωνοϊό, προκειμένου να κλείσει ένα τμήμα.

Tags
Back to top button