Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ενταση: Κατάρριψη ιρανικού drone από F-15 της USAF στην νότια Συρία

Αμερικανικό μαχητικό κατέρριψε ένα ιρανικό drone Shaheed – 129 στην νότια Συρία στην περιοχή όπου δρουν αντάρτες οι οποίοι υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ και πλησίον της περιοχής κοντά στην αμερικανική βάση Al – Tanf.

Η κατάρριψη έγινε από αεροσκάφος F-15.

Είναι η δεύτερη φορά που αμερικανικά μαχητικά καταρρίπτουν ιρανικό drone σε διάστημα ενός μηνός.

Το αεροσκάφος  μετείχε σε αποστολή προστασίας άλλων αεροσκαφών τα οποία βομβάρδισαν για 5η φορά από τον Μάιο οργανώσεις που πρόκειται στην συριακή κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΗΠΑ: «Ο συνασπισμός δεν θέλει να πολεμήσει το συριακό καθεστώς, τις ρωσικές ή τις δυνάμεις όλες που μάχονται τον Μπασάρ αλ Άσαντ, αλλά από την άλλη δεν θα διστάσει να υπερασπιστεί τον συνασπισμό ή τις δυνάμεις με τις οποίες συνεργάζεται ο συνασπισμός, απέναντι σε οποιαδήποτε απειλής»

Tags
Back to top button