Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Έμφραγμα» στους στρατιωτικούς από το κόστος μεταφοράς και λόγω μετάθεσης

Όπως αναφέρει το , “εμφραγμα” παθαίνουν όσοι έχουν λάβει μεταθέσεις από τις τιμές που τους ζητάνε για την μεταφορά οικοσκευής και ενοίκια. 

Αρκετοί που μετακομίζουν λόγω μετάθεσης από και προς τις νησιωτικές περιοχές όπου τα έξοδα μετεγκατάστασης έχουν ανέβει 50% φτάνουν και στο δανεισμό…!

Το κόστος μετεγκατάστασης για μια τετραμελή οικογένεια από την Ρόδο , Λήμνο , Κω,  κτλ είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Η οικογένεια θα πρέπει να πληρώσει για μεταφορά οικοσκευής ( φορτηγό) , πληρωμή αυτοκινήτου οικογένειας,  εισιτήρια μελών,  καύσιμα μετακίνησης για τον τόπο της νέας μετάθεσης, διόδια κτλ  . 

Ένα άλλο κομμάτι είναι το κόστος προπληρωμής δύο τουλάχιστον ενοικίων για την νέα κατοικία που για να βρεθεί θα πρέπει ήδη να ξοδέψεις ένα μεγάλο ποσό για έξοδα μετακίνησης προσωρινής διαμονής,  μεσιτικά έξοδα. 

Η μετεξέλιξη της τουρκικής Διακλαδικής Άσκησης «EFES» και η Ελλάδα

Μην ξεχνάμε ότι τα ενοίκια έχουν εκτοξευθεί έως και 40% μόνο την τελευταία διετία. 

Όλα αυτά οδηγούν σε απόγνωση τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους. 

Μην ξεχνάμε ότι το κόστος και στην ακτοπλοΐα έχει αυξηθεί περίπου 30%.

Εάν είχε αυξηθεί η ημερήσια αποζημίωση από τα 29 ευρώ στα 40 ευρώ σε εναρμόνιση με ότι ισχύει στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα , θα είχε μετριαστεί σε κάποιο βαθμό το κόστος από το μέγεθος των αυξήσεων διότι ως γνωστόν το ύψος της ημερήσιας αποζημίωσης αποτελεί έναν από τους συντελεστές υπολογισμού των εξόδων μετάθεσης.

Σίγουρα όμως πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή από  την υπηρεσία το συντομότερο, των χρημάτων που χορηγούνται ως έξοδα μετάθεσης για να μπορέσουν τα στελέχη να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις και το κόστος ζωής.

Δεν νοείται η υπηρεσία να σε μεταθέτει, να πρέπει να μετακομίσεις υποχρεωτικά αλλά ως στρατιωτικός εσύ να πρέπει να πληρώσεις  τα ” σπασμένα “.

 

Tags
Back to top button