Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Εμφανίσεις ιπτάμενων δίσκων που απασχόλησαν την κοινή γνώμη…

Τον Μάρτιο του 1965, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters μετέδιδε από την Ουάσιγκτον την είδηση ότι σε έκθεση της αμερικανικής Αεροπορίας, κατά την περίοδο 1947-1965, είχαν επισημανθεί 663 ιπτάμενα αντικείμενα, για τα οποία υπήρχε η ένδειξη ότι προέρχονταν από σημεία εκτός του πλανήτη μας.Δεν ήταν η πρώτη φορά που επίσημες εκθέσεις μιλούσαν περί των μυστηριωδών ιπτάμενων δίσκων, που κάθε τόσο απασχολούσαν, όχι μόνο την ευφάνταστη κοινή γνώμη, αλλά και τους ψύχραιμους επιστήμονες. Παρακάτω συνοψίζονται μερικές από τις περιπτώσεις που είχαν, μέχρι τότε, απασχολήσει την κοινή γνώμη.Στη Φλόριντα των ΗΠΑ, τον Μάρτιο του 1965, ένας εξηντάχρονος συνταξιούχος, ο John Reeves, περπατούσε μια μέρα στο δάσος του Weeki Wachee, όταν ξαφνικά είδε έναν ιπτάμενο δίσκο σε απόσταση τετρακοσίων μέτρων. Είχε διάμετρο περίπου δέκα μέτρων, ύψος δύο μέτρων και ακουμπούσε στο έδαφος με ένα σύστημα προσγειώσεως που είχε τέσσερα πόδια. Το μηχάνημα ήταν γαλαζοπράσινο και στο επάνω τμήμα του είχε δυο παράθυρα.Όταν ο Reeves προσέγγισε σε απόσταση τριάντα μέτρων, εμφανίστηκε ένα πλάσμα που άρχισε να βαδίζει προς το μέρος του και στάθηκε σε απόσταση πέντε μέτρων. Το πλάσμα αυτό είχε ύψος περίπου ενάμισι μέτρο και φορούσε πράσινο ρούχο και γυάλινη μάσκα. Όλο του το σώμα ήταν σκεπασμένο, εκτός από το πρόσωπό του. Η απόσταση που χώριζε τα δυο μάτια του ήταν μεγαλύτερη από τη φυσιολογική και το πηγούνι του ήταν πιο μυτερό από το ανθρώπινο.“Άρχισε να έρχεται κατά πάνω μου, κοιτάζοντάς με. Εγώ κοιτούσα αποσβολωμένος τη γυάλινη κάσκα του”, διηγούνταν ο Reeves. Ύστερα, ο πιλότος του ιπτάμενου δίσκου του έδωσε μερικά φύλλα χαρτί “με μια παράξενη γραφή”, πριν ανεβεί στο μηχάνημά του και απομακρυνθεί. Ο Reeves έτρεξε στην αεροπορική βάση της Τάμπα, όπου παρέδωσε τα έγγραφα, όπου και εξετάζονταν από την επιτροπή αγνώστων ουράνιων αντικειμένων.Στις 15 Ιουνίου του 1951, δυο πιλότοι της αεροπορικής βάσης στο Orange της Γαλλίας καταδίωξαν ένα μεταλλικό αντικείμενο κυκλικού σχήματος. Σε έξι λεπτά το μηχάνημα τους ξέφυγε, ανεβαίνοντας στον ουρανό κατακόρυφα.Άνοιξη του 1954: Στο Vernon της Γαλλίας, ένα “πούρο” πετούσε πάνω από νέα γέφυρα και εξαπέλυσε πέντε δίσκους που, αφού έκαναν ένα μικρό γύρο, ξαναμπήκαν στο “πούρο” και εξαφανίστηκαν.Οκτώβριος 1954: Ήταν η εποχή των ιπτάμενων δίσκων. Εμφανίζονταν παντού. Στις 11 Οκτωβρίου, τρία μικρά πλάσματα κατέβηκαν από ένα μηχάνημα και παρέλυσαν δυο αυτοκινητιστές. Την ίδια ημέρα, τα πλάσματα εμφανίστηκαν κοντά στο Μπορντώ. Την επόμενη ημέρα, δυο αστυνομικοί στην πόλη Ριόν είδαν να περνά ένα φωτεινό “πούρο”.Νοέμβριος 1960: Ένας Νορμανδός κυνηγός, ονόματι Καμπονιέν, είδε έναν δίσκο να προσγειώνεται μπροστά του. ‘Ηταν στρογγυλός και είχε τρία πόδια.Ιανουάριος 1961: Μια φωτεινή σφαίρα παρέμεινε επί δέκα λεπτά πάνω από το σπίτι ενός 83χρονου Γάλλου, του Σεραφείμ Ντυκέν. Ο Ντυκέν, σοκαρισμένος, ανέφερε το περιστατικό στην Αστυνομία.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 21/03/1965…
Tags
Back to top button