Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ελ.Λύση: «Τιμωρείσαι μόνο αν βρίσεις τον Μωάμεθ και τον Αλλάχ - Ρατσισμός κατά των Ελλήνων»

«Άμα πιάσετε ποτέ άνθρωπο να πετάει μολότοφ επ’ αυτοφώρω και τον καταδικάσετε, εγώ θα κρεμαστώ», σχολίασε ο εισηγητής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα.

«Κάποια στιγμή, όμως και ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να τα ακούει αυτά τα πράγματα, θέλει ηρεμία. Εδώ μπαίνουν στα πανεπιστήμια, κάνουν ό,τι θέλουν, σπάνε τις αλυσίδες, έρχεται ο άλλος και λέει «καλά έκανες και έσπασες την αλυσίδα και την έκοψες με αλυσοπρίονο»», είπε ο κ.Μυλωνάκης και επέμεινε: «Εάν πιάσετε κανέναν επ’ αυτοφώρω να πετάει μολότοφ, εμένα θα με δείτε να κρεμιέμαι στο Σύνταγμα, γιατί ποτέ κανένας δεν πρόκειται να συλληφθεί την ώρα που πετάει την μολότοφ. Ποτέ! Άρα, κανένας δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κακουργηματικά»

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης να επαναφέρει στον Ποινικό Κώδικα διάταξη για την τιμώριση της κακόβουλης βλασφημίας στα θεία.

«Όταν βρίζεις τα θεία, τον Ιησού Χριστό, θα πρέπει να τιμωρείσαι, όταν καις την Αγία Τράπεζα με έργο εξύβρισης, θα πρέπει να τιμωρείσαι αυστηρότατα και δεν θα πρέπει να τιμωρείσαι μόνο όταν βρίζεις τον Μωάμεθ και τον Αλλάχ. Και εκεί, βεβαίως, είναι αδίκημα, αλλά εδώ έχουμε καταντήσει ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων», είπε ο κ. Μυλωνάκης.

Tags
Back to top button