Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής προκάλεσε ζημιές σε σκάφος του Λιμενικού Σώματος στη Λέσβο

Επεισόδιο ανάμεσα σε σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής και σε σκάφος του Λιμενικού, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες ανοιχτά της Λέσβου, όταν το πρώτο παρενόχλησε το σκάφος της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές προφανώς μετά το χτύπημα που το προκάλεσε. 

Έτσι άμεσα έδωσε η Τουρκία την απάντηση στις σκέψεις του Κ.Μητσοτάκη ότι με την Άγκυρα θα προχωρήσει σε διάλογο. Μάλιστα πριν λίγο στην συνέντευξη που βγήκε στην δημοσιότητα ο πρωθυπουργός συνεχίζει να πιστεύει ότι η ΕΕ θα σταματήσει την Τουρκία και την συμπεριφορά της!

Επίσης περίεργη είναι και η ανακοίνωση του ίδιου του Λιμενικού όταν κάνει αναφορά για παρενόχληση και την ίδια στιγμή να μιλά για υλικές ζημιές.

Τι σημαίνει αυτό; Επέπεσε ή όχι το τουρκικό σκάφος στο ελληνικό; Οι ζημιές έγιναν από μόνες τους;

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 13-06-2021, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά νήσου Λέσβου, περιπολικό σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής παρενόχλησε περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα την πρόκληση μικρών υλικών ζημιών στο περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός μέλους πληρώματος.

 

 

 

Με αυτά και με αυτά αύριο αναμένεται η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν!

 

 

Tags
Back to top button