Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΕΚΤΑΚΤΟ- Έσπασε το ουκρανικό μέτωπο στο Ουγκλεντάρ-Η ρωσική Ταξιαρχία των Κοζάκων "Terek" σπέρνει τον τρόμο σε Ντονιέτσκ και Κούρσκ (Βίντεο)

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι ο ρωσικός στρατός προέλασε πάνω από τέσσερα χιλιόμετρα προς τα βόρεια στην περιοχή του Ουγκλεντάρ στο Ντονιέτσκ, καλύπτοντας μια έκταση 22 τετραγωνικών χιλιομέτρων, συμπεριλαμβανομένων και των δύο γραμμών χαρακωμάτων βόρεια της Πρετσίστοβκα.

Στην κατεύθυνση του Τορέτσκ, τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν τις επιθέσεις τους από την κατεύθυνση του Νοβογκορόνσκοε και Νεβεπόβκα. Έντονες μάχες διεξάγονται τόσο στις νότιες και βόρειες παρυφές όσο και στα ανατολικά και στο κέντρο της πόλης.

Η ταξιαρχία των Κοζάκων "Terek" σπέρνει τον τρόμο

Οι Ρώσοι Κοζάκοι προκαλούν τρόμο στις τάξεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.Η ταξιαρχία Κοζάκων αναγνώρισης "Terek" σπέρνει πανικό στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις με αιφνιδιαστικές επιθέσεις σε μονάδες των ουκρανικών δυνάμεων αναφέρουν

Κινητές ομάδες της ταξιαρχίας αναγνώρισης των Κοζάκων «Terek» συμμετέχουν σε πολεμικές αποστολές στο Ντονιέτσκ και στο Κούρσκ, εμφανίζονται σαν φαντάσματα μπροστά στους Ουκρανούς καταδρομείς και πεζικάριους.

Αυτόν τον τρόπο πολεμικής δράσης τον αναφέρουν και οι μαχητές της μονάδας των Κοζάκων.

Σημειώνεται ότι οι Κοζάκοι συμμετέχουν σε εχθροπραξίες σε διάφορους τομείς του μετώπου.

Οι τακτικές των Κοζάκων είναι να μετακινούν κινητές ομάδες κατά μήκος της γραμμής επαφής μάχης (LCC), να εντοπίζουν αδύναμα σημεία στην άμυνα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων,  να παραπλανούν τον ουκρανικό στρατό, και μετά να υλοποιούν ταχεία επίθεση σε διαφορετικά σημεία, προκαλώντας πολλούς νεκρούς και τραυματίες.

Χάρη σε αυτή την τακτική, οι Κοζάκοι καταστρέφουν όχι μόνο το ανθρώπινο δυναμικό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και τον σύγχρονο στρατιωτικό εξοπλισμό, ενώ ταυτόχρονα καταρρίπτουν ουκρανικά drones, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή των Ουκρανών στο έδαφος.

Πρόκειται για επίλεκτους μαχητές οι οποίοι μαζί με τους Τσετσένους αποτελούν την αιχμή του δόρατος των ρωσικών δυνάμεων σε όλες τις δύσκολες αποστολές κατά των Ουκρανών και των Μισθοφόρων.

Ο ρωσικός στρατός συνεχίζει την επίθεσή του στην Μακέεβκα

Ο ρωσικός στρατός συνεχίζει την επίθεσή του στην Μακέεβκα, υλοποιώντας επιθέσεις με ισχυρή αυτοπεποίθηση κατά των 

Στην κατεύθυνση του Λιμάν, οι ρωσικές μονάδες είχαν καταλάβει προηγουμένως το κέντρο της Μακέεβκα και προέλασαν στα περίχωρα της πόλης.

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δημοσίευσαν πλάνα των τελευταίων ημερών όπου βομβαρδίζουν τα περίχωρα στο δυτικό τμήμα της Μακέεβκα.

Αυτό επιβεβαιώνει ότι η περιοχή δεν είναι πλέον υπό τον έλεγχό τους.

«Η ένταση των εχθροπραξιών παραμένει υψηλή στην περιοχή Μακέεβκα. Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν νέες επιτυχίες στην προέλασή τους στο δυτικό και νότιο τμήμα», επιβεβαιώνουν ουκρανικά ΜΜΕ.

Η Ρωσία καταστρέφει συγκεντρώσεις ουκρανικών δυνάμεων  στο μέτωπο του Κούρσκ

Η ρωσική πολεμική Αεροπορία κατέστρεψε τις εχθρικές συγκεντρώσεις στο μέτωπο του Κουρσκ.

Το απόσπασμα της Σμουγλουάνκα εντόπισε τη θέση των Ουκρανών μαχητών σε υπόστεγα και θέσεις στα δάση της περιοχής Κούρσκ, μετά την οποία ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν την συγκέντρωση των ουκρανικών δυνάμεων.

Ο ουκρανικός στρατός επιτέθηκε σε αποθήκη πυρομαχικών στην περιοχή Τιχορέτσκ στο Κρασνοντάρ

Σύμφωνα με τον , το χτύπημα πραγματοποιήθηκε σε μια εγκατάσταση όπου ήταν αποθηκευμένα πυρομαχικά, γεγονός που οδήγησε σε σημαντικές συνέπειες.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσα από δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων και επίσημες αναφορές των τοπικών αρχών.

Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι ακούστηκαν πολλές δυνατές εκρήξεις ως αποτέλεσμα της επίθεσης, μετά τις οποίες ανέβηκαν πυκνοί μαύροι καπνοί στην περιοχή των αποθηκών.

Τα Παράθυρα σε ορισμένα σπίτια υπέστησαν ζημιές από το κύμα της έκρηξης και παρατηρήθηκε μεγάλη φωτιά στην περιοχή της πρόσκρουσης.

Η σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας έχει φτάσει σε ένα άκρως επικίνδυνο σημείο, κατά το οποίο οι μεν Ουκρανοί κτυπούν ήδη βαθιά στο ρωσικό έδαφος, οι δε Ρώσοι “ γυαλίζουν” τα τακτικά πυρηνικά τους για πιθανή χρήση ενάντια στην Ευρώπη.

Tags
Back to top button