Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Εξαφανίστε τις κρεατοελιές από το δέρμα σας με κάτι που έχετε όλοι στο ντουλάπι σας! (βίντεο)

Οι κρεατοελιές είναι κοινές είναι κοινές, μη καρκινικές αλλοιώσεις του δέρματος και είναι απολύτως ακίνδυνες για την υγεία μας. Μπορεί να βρίσκονται σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, κυρίως όμως εμφανίζονται σε σημεία που υπάρχουν τριβές, όπως ο λαιμός, οι μασχάλες ή το στέρνο.

Οι περισσότεροι θα βγάλουν τουλάχιστον μια κρεατοελιά στη ζωή τους. Δεν είναι σοβαρό ζήτημα, αλλά μπορεί να είναι ενοχλητικές αν είναι ορατές σε κάποιο σημείο.

Οι κρεατοελιές σχετίζονται με την παχυσαρκία, αλλά δεν είναι ο μοναδικός λόγος που σχηματίζονται. Μερικές φορές, στενά ρούχα που προκαλούν τριβή μπορούν να προκαλέσουν την εμφάνιση κρεατοελιών. Οι έγκυες γυναίκες επίσης μπορεί να αποκτήσουν κρεατοελιές.

Κοινές μέθοδοι αφαίρεσής τους περιλαμβάνουν τη κατάψυξη με υγρό άζωτο ή καύση και κόψιμο. Ωστόσο, υπάρχει ένας πιο απλός τρόπος για να αφαιρέσετε τις κρεατοελιές στο σπίτι. Τρίψτε απλά λίγο μηλόξυδο με λίγο βαμβάκι ή μια μπατονέτα και εφαρμόζετε απευθείας επάνω στο δέρμα. Επαναλαμβάνετε καθημερινά για δύο με τέσσερις εβδομάδες, και η κρεατοελιά θα πέσει.

Tags
Back to top button