Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Έκκληση του Δήμου Τρικκαίων: «Ξεθάψτε τους νεκρούς σας»

Λόγω πιεστικής έλλειψης θέσεων ταφής στα δύο κοιμητήρια (Α΄ και Β΄) της πόλης των Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους πολίτες για άμεσες ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν.

Συγκεκριμένα, μέχρι τέλος Ιανουαρίου του 2020 θα πρέπει οι συγγενείς των ενταφιασμένων να προγραμματίσουν την εκταφή όσων είχαν ενταφιαστεί μέχρι και το 2015.

Μετά την παρέλευση της προαναφερόμενης ημερομηνίας ο Δήμος Τρικκαίων θα προβεί αναγκαστικά σε εκταφές λόγω του πιεστικού αυτού προβλήματος, όπως προβλέπουν η Κανονιστική Διάταξη Λειτουργίας των Κοιμητηρίων και ο σχετικός νόμος.
Για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων και για τη διευκόλυνση των διαδικασιών, οι συμπολίτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους στο Α και το Β Κοιμητήρια και να γίνει ο σχετικός προγραμματισμός.

Ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί προκαταβολικά για την κατανόηση και τη συνεργασία, ώστε να βρεθεί λύση για ένα μείζον πρόβλημα που αφορά όλη την πόλη.

Το πρόβλημα έλλειψης χώρων ταφής στην πόλη των Τρικάλων είναι έντονο από χρόνια. Κατά καιρούς μάλιστα έχουν γίνει ανάλογες εκκλήσεις και από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές. Ο Δήμος σχεδιάζει εδώ και χρόνια τη δημιουργία νέου κοιμητηρίου σε μεγάλη έκταση στα Ρόγγια, δίχως ωστόσο να έχει προχωρήσει αυτός ο σχεδιασμός λόγω των υπόγειων υδάτων που υπάρχουν εκεί και το υψηλό κόστος αποστράγγισης.

Tags
Back to top button