Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Έχασε 80 κιλά και απέκτησε όψη μοντέλου- Το τραγικό γεγονός που την έκανε να αλλάξει ζωή (φωτό)

Η 24χρονη Βραζιλιάνα Thayna Pacheco Barboza υπήρξε θύμα παιδικής παχυσαρκίας καθώς οι λανθασμένες διατροφικές επιλογές και η αγάπη για το τζανκ φουντ την έκανε να παίρνει παραπάνω βάρος από τα 5 της χρόνια.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στα 18 της η κοπέλα έφτασε να ζυγίζει 140 κιλά. Εκείνη την περίοδο της συνέβη κάτι που τη σόκαρε καθώς η γιαγιά της πέθανε από ανακοπή καρδιάς και μετά από λίγο καιρό η μητέρα της, της αποκάλυψε ότι είχε πάθει καρδιακή προσβολή.

Έτσι άλλαξε τελείως τρόπο ζωής, προσπάθησε να αποβάλλει τελείως τη ζάχαρη από τη διατροφή και άρχισε να γυμνάζεται εντατικά. Μετά από λίγο καιρό υπεβλήθη και σε εγχείρηση γαστρικού μπαϊπάς με αποτέλεσμα να χάσει συνολικά 80 κιλά. Ωστόσο, είχε να αντιμετωπίσει μετά το παραπανίσιο δέρμα στο σώμα κάτι που τις κόστισε κοντά στα 2.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις.

Η Barboza πλέον γυμνάζεται 6 φορές την εβδομάδα, έχει αποκτήσει σώμα μοντέλου ενώ είναι fashion designer. Η ίδια δήλωσε πως «η συμβουλή που έχω να δώσω σε όποιον θέλει να χάσει βάρος είναι να ψάξει, να διαβάσει και να μάθει. Όταν κατάλαβα γιατί έτρωγα τόσο πολύ, το πάθος μου για πιο υγιεινό φαγητό έγινε ακόμη πιο μεγάλο.

Είναι μια αργή διαδικασία, καθώς δεν είναι εύκολο να κόψεις τη ζάχαρη, το επεξεργασμένο φαγητό και τα γεύματα με πολύ λίπος. Στο τέλος όμως νιώθεις μία ικανοποίηση που τα καταφέρνεις».

Tags
Back to top button