Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκλημα στην Καλαμαριά: «Γιαυτό την σκότωσα» – Τι είπε ο ψυκτικός στην προανάκριση

Την Τρίτη θα απολογηθεί ο νεαρός ψυκτικός. Υποστηρίζει ότι η γυναίκα τον πίεσε να κάνει άλλη δουλειά από αυτή που τον κάλεσε. Σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνη τον χτύπησε πρώτη και εκείνος ανταπέδωσε με… σφυρί! Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η γυναίκα προσπάθησε να γλιτώσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, πήρε ο νεαρός ψυκτικός που ομολόγησε ότι σκότωσε με σφυρί την 63χρονη, στο σπίτι της οποίας είχε πάει για να συντηρήσει το κλιματιστικό της.

Νωρίτερα ο καθ’ ομολογίαν δράστης, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και ακολούθως τον παρέπεμψε στην Δ΄τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Όπως φέρεται να είπε προανακριτικά ο ίδιος, ο καβγάς με την άτυχη γυναίκα ξεκίνησε επειδή εκείνη του ζήτησε να κάνει κάποιες πρόσθετες εργασίες και εν προκειμένω να αντικαταστήσει κάποιο ανταλλακτικό στο κλιματιστικό.

Όταν της εξήγησε ότι αυτό που ζητά είναι άλλου είδους εργασία από αυτήν που τον κάλεσε και ότι έπρεπε να εξυπηρετήσει κι άλλους πελάτες, η 63χρονη φέρεται να αντέδρασε, επιχειρώντας να τον εμποδίσει να φύγει από το σπίτι.

Στη συνέχεια, ο νεαρός ψυκτικός, σύμφωνα πάντα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς, την έσπρωξε και η γυναίκα τον χτύπησε στο πρόσωπο. Τη στιγμή εκείνη φέρεται να τα έχασε, αρπάζοντας το σφυρί με το οποίο κατάφερε δεκάδες χτυπήματα στο κεφάλι της 63χρονης, τα οποία αποδείχθηκαν θανατηφόρα.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι προσπάθησε να προστατευτεί, καλύπτοντας το κεφάλι της με τα χέρια, όπως μαρτυρούν τα σημάδια στα άνω άκρα που περιγράφονται στην ιατροδικαστική έκθεση.

Ο ελληνικής καταγωγής άνδρας εγκατέλειψε τη γυναίκα αιμόφυρτη στο πάτωμα του διαμερίσματος, όπου εντοπίστηκε σχεδόν ένα 24ωρο αργότερα από την κόρη της.

Καθώς δεν βρέθηκαν σημάδια διάρρηξης στο σπίτι, αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών στράφηκαν από την πρώτη στιγμή σε άτομα του περιβάλλοντός της και οι έρευνες καρποφόρησαν άμεσα με τη σύλληψη και την ομολογία του νεαρού ψυκτικού σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Tags
Back to top button