Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

ΕΦΕΤ: Πρόστιμα 110.280 σε επτά επιχειρήσεις τροφίμων

Την επιβολή προστίμων σε επτά επιχειρήσεις τροφίμων, συνολικού ύψους 110.280,00 ευρώ, ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Επίσης, ο ΕΦΕΤ εξέτασε δέκα ενστάσεις κατά αποφάσεων επιβολής προστίμων και επικύρωσε την επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 25.035,00 ευρώ.

Συγκεκριμένα, τα πρόστιμα αφορούν σούπερ μάρκετ, προμηθευτή ελαιολάδου σε επιχείρηση μαζικής εστίασης, συσκευαστήριο μελιού, εμπορική εταιρεία, επιχείρηση επεξεργασίας και συντήρησης κρέατος, βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος και εμπορική επιχείρηση κρέατος για:

– παραγωγή, διακίνηση και διάθεση μη ασφαλών τροφίμων

– παρακώλυση και παρεμπόδιση ελέγχου

– παραπλανητική επισήμανση, παρουσίαση και διαφήμιση τροφίμων

– έλλειψη ειδικής εκπαίδευσης προσωπικού μονάδων τεμαχισμού κρέατος

– αποκλίσεις ως προς την εφαρμογή HACCP

– λειτουργία χωρίς άδεια

– μη ορθή διαχείριση των παραγόμενων ζωικών υποπροϊόντων (ΖΥΠ) από τις επιχειρήσεις

– μη συμμόρφωση ως προς τις γενικές απαιτήσεις υγιεινής.

Tags
Back to top button