Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Έδωσε το μισό δέρμα του για να σώσει τη ζωή του δίδυμου αδελφού του (βίντεο)

Με μία πρωτοποριακή εγχείρηση, οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τη ζωή ασθενούς που είχε υποστεί εγκαύματα γ' βαθμού, κάνοντας μεταμόσχευση από το δέρμα του δίδυμου αδελφού του.

Μία έκρηξη χημικών την ώρα που εργαζόταν, στάθηκε αφορμή να υποστεί πολύ σοβαρά εγκαύματα ο Φρανκ Ντιτουρμαντέλ. Το 95% του δέρματός του καταστράφηκε ολοσχερώς και η ζωή του βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο.

Ο μόνος που θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του ήταν ο δίδυμος αδελφός του, Έρικ, με τον οποίο μοιράζονται το ίδιο DNA.

Ο Έρικ δεν το σκέφτηκε ούτε δευτερόλεπτο. Η δύσκολη επέμβαση έγινε ταυτόχρονα: Οι γιατροί μόλις αφαιρούσαν δέρμα από τον έναν το μετέφεραν στον άλλο. Σήμερα χαίρουν και οι δύο άκρας υγείας, με τον Φρανκ να ομολογεί ότι ο αδελφός του είναι ο ήρωάς του.

Για την ιστορία, ένα από τα ελάχιστα σημεία του σώματος του Φρανκ που δεν κάηκαν, ήταν μέρος ενός τατουάζ στο χέρι του, όπου αναγραφόταν η λέξη "ζωή"!

 

Tags
Back to top button