Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Δ.Κούβελας: «Η πιθανότητα μια 25χρονη να πεθάνει από το εμβόλιο είναι 10 φορές μεγαλύτερη απ' ότι από τον κορωνοϊό»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, τόνισε πως μία νεαρή γυναίκα έχει περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει από το εμβόλιο, παρά από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα ο Δ.Κούβελας κατά τη διάρκεια παρέμβασης του σε τηλεοπτική εκπομπή του Blue Sky είπε μεταξύ των άλλων ότι «μια 25χρονη που εμβολιάζεται οι πιθανότητες να πεθάνει είναι δέκα φορές περισσότερες σε σχέση με τον κορωνοϊό».

Αμέσως ο δημοσιογράφος -και λοιποί στο πάνελ- έκοψαν τον καθηγητή Φαρμακολογίας, ο οποίος όμως μίλησε με νούμερα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε πως κάνει λάθος σε όσα είπε. 

Αν δεν κάποιους τους θανάτους σε άτομα 25 ετών από κορωνοϊό και αντίστοιχα τις θρομβώσεις από εμβόλιο και άλλες λοιπές παρενέργειες σε νεαρούς, τότε ίσως διαπιστώσει ότι ο καθηγητής Κούβελας έχει δίκιο στα όσα είπε. 

Όσα είπε ο καθηγητής 

 

 

Tags
Back to top button