Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Δείτε το σάντουιτς που κοστίζει 1.300 ευρώ- Χρειάζεται 6 μήνες για να φτιαχτεί (Βίντεο)

Μπορεί για τους περισσότερους το ιδανικό σάντουιτς να είναι εκείνο που... ικανοποιεί γρηγορότερα την ανάγκη σας για φαγητό αλλά για την ομάδα του "Πώς να φτιάξετε οτιδήποτε" και συγκεκριμένα, τον Youtuber Andy George, μπορεί να χρειαστεί 1.300 ευρώ και... 6 μήνες.

Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Έξι μήνες.

Η «περιπέτεια» της κατασκευής ενός σάντουιτς από το μηδέν, ξεκίνησε από την δημιουργία ενός κήπου για τα φυτά που θα περιείχε ο κήπος του, όπως το αγγούρι, η τομάτα και το μαρούλι Στο βίντεο βλέπουμε επίσης την ανάμιξή του στο άρμεγμα μιας αγελάδας (για την παραγωγή του τυριού) αλλά και στην σφαγή ενός κοτόπουλου για την κατασκευή του ζαμπόν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η εμμονή στην λεπτομέρεια είναι εξαντλητική, αφού ακόμα και το αλάτι που χρησιμοποιείται είναι κατασκευασμένο από τον 28χρονο Andy, για το οποίο έχει ταξιδέψει έως την θάλασσα για να μαζέψει θαλασσινό νερό το οποίο στην συνέχεια το βράζει και συλλέγει το ελάχιστο αλάτι που χρειάζεται το σάντουιτς.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Tags
Back to top button