Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Δείτε το απίθανο σημείωμα που άφησε γείτονας στους ηθοποιούς του Εθνικού που κάνουν πρόβα στην αυλή (φωτο)

Στην Αυλή του Εθνικού πίσω από το κτίριο Τσίλερ της Αγίου Κωνσταντίνου οι ηθοποιοί του Εθνικού κάνουν πρόβες για την καλοκαιρινή «Ορέστεια» που θα παρουσιάσουν στην Επίδαυρο.

ΟΙ πρόβες είναι καθημερινές και πολλοί γείτονες βγάζουν καρέκλες στα γύρω μπαλκόνια και παρακολουθούν, ενώ πολλοί είναι και οι περαστικοί που σταματούν στα κάγκελα για να τους παρακολουθήσουν.

«Γνωρίζω πως σχεδιάζεις να σκοτώσεις την Κλυταιμνήστρα»
Η Ορέστεια του Αισχύλου, η μοναδική σωζόμενη τριλογία του Αρχαίου Δράματος, θα παρουσιαστεί 28 και 29 Ιουνίου στην Επίδαυρο.
Μετά από δέκα χρόνια ο βασιλιάς επιστρέφει από τον τρομερότερο των πολέμων νικητής για να δολοφονηθεί στο σπίτι του από τη γυναίκα του Κλυταιμνήστρα… και ο γείτονας του Εθνικού άφησε το παρακάτω εμπνευσμένο μήνυμα στους ηθοποιούς της παράστασης:

Ηθοποιός της παράστασης που έκανε την ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά, «Στο προαύλιο του Εθνικού που κάνουμε πρόβες της Ορέστειας, γύρω γύρω έχει πολυκατοικίες. Στήνουν καρέκλα στα μπαλκόνια και μας παρακολουθούν,όπως κι οι περαστικοί.Ένας τρελάρας, έφτιαξε αυτό το σημείωμα, το πέρασε σε μπετονιά και το κρέμασε στο τοίχο για να το βρούμε! Νταξ, τον αγαπώ».
 

Tags
Back to top button