Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Δείτε τις τροφές που καθυστερούν την εμφάνιση των ρυτίδων!

Οι διατροφικές επιλογές επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την εμφάνισή σας. Υιοθετώντας ένα υγιεινό τρόπο ζωής που προϋποθέτει την προστασία από τον ήλιο, την αποχή από το κάπνισμα, την καλή ενυδάτωση του οργανισμού και την κατάλληλη διατροφή, προστατεύετε το δέρμα σας και καταπολεμάτε τα σημάδια του χρόνου.

Είναι εξαιρετική πηγή βιταμινών Α, C και Κ, καλίου και μαγγανίου. Επίσης, είναι πολύ πλούσια σε βιταμίνη Ε (α-τοκοφερόλη), θειαμίνη, νιασίνη, βιταμίνη Β6, φυλλικό οξύ, μαγνήσιο, φώσφορο, χαλκό και β-καροτένιο.

Λόγω της υψηλής της περιεκτικότητας σε λυκοπένιο, μια χρωστική ένωση που της προσδίδει το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Η απορρόφηση του λυκοπενίου είναι υψηλότερη όταν η ντομάτα είναι μαγειρεμένη και συνοδεύεται από ελαιόλαδο.

Κόκκινες πιπεριές

Τα λαχανικά κόκκινου ή σκούρου πορτοκαλί χρώματος είναι φορτωμένα με τις αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α και Ε, καθώς και με βιοφλαβονοειδή. Οι συγκεκριμένες ουσίες είναι γνωστές για την ικανότητά τους να ενυδατώνουν και να θεραπεύουν το δέρμα. Οι ευεργετικές ιδιότητες των κόκκινων πιπεριών οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην υψηλή περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη C.

Ο σολομός είναι πλούσιος σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, τα οποία κρατούν μακριά τις ρυτίδες συμμετέχοντας στη σύνθεση της προστατευτικής κεράτινης στιβάδας του δέρματος. Επίσης προστατεύουν τις κυτταρικές μεμβράνες, οι οποίες κρατούν μακριά τις επιβλαβείς ουσίες. Είναι επίσης πλούσιος σε βιταμίνη Ε, που συμβάλλει στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος και ενισχύει την ανθεκτικότητά του.

Tags
Back to top button