Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Δείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε φυσικό υαλουρονικό οξύ

Τα συνηθισμένα προϊόντα που πωλούνται στα ράφια, δεν ανταποκρίνονται όλα, πραγματικά, σε αυτό που διαφημίζουν, για τον απλούστατο λόγο ότι ο οργανισμός μεταβολίζει το προϊόν, όπως ότι άλλο τρώμε. Έτσι, είναι απλά μία ακόμα πρωτεΐνη, η οποία δεν προσφέρει αυτά για τα οποία πωλείται.

Για να ενισχύσουμε το κολλαγόνο πρέπει να δώσουμε τροφή στους ινοβλάστες οπότε θα σχηματιστεί η παραγωγή υαλουρονικού.
Μπορούμε, λοιπόν, να προσφέρουμε εμείς την τροφή στους ινοβλάστες μας.

Παρασκευή μίγματος για παραγωγή υαλουρονικού

  • Παραγγέλνουμε από τον χασάπη μας καθαρισμένα μοσχαρίσια κόκκαλα από τον χασάπη, με το μεδούλι, ενδεχομένως κομμένα σε κομμάτια.
  • Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με νερό.
  • Ρίχνουμε μία κουταλιά του γλυκού αλάτι.
  • Τα αφήνουμε για ώρες να σιγοβράσουν.
  • Συμπληρώνουμε με νερό όταν χρειάζεται.
  • Μετά, στραγγίζουμε και κρατάμε τον ζωμό.
  • Όταν κρυώσει τοποθετούμε τον ζωμό στο ψυγείο.
  • Πίνουμε ένα ποτήρι καθημερινά.

Επιπλέον μπορούμε να αξιοποιήσουμε τσόφλια αυγών τα οποία περιέχουν 95% ασβέστιο και άλλα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός.

  • Σπάμε τα αυγά.
  • Τα αδειάζουμε από τον κροκό και το ασπράδι. Δεν πετάμε την μεμβράνη.
  • Τα γυρίζουμε ανάποδα να στραγγίξουν ως το βράδυ.
  • Τα βράζουμε για απολύμανση δέκα λεπτά.
  • Τα αφήνουμε να στεγνώσουν καλά.
  • Την άλλη μέρα τα βάζουμε στο φούρνο για δέκα λεπτά.
  • Παίρνουμε τα τσόφλια και τα θρυμματίζουμε στο μούλτι τόσο ώστε να γίνουν πούδρα.
  • Βάζουμε μισό ποτήρι ζωμό με λίγο λεμόνι και μία κουταλιά του γλυκού πούδρας-τσόφλια.

Είναι σημαντική η προσφορά του μείγματος κυρίως για εγκύους και θηλάζουσες μητέρες, αλλά και για όσους έχουν προβλήματα οστεοαρθρίτιδας, αρθρίτιδας κλπ.

Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού και ποτέ μόνοι σας. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ιατρού. Οι φυσικές θεραπείες και δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής περίθαλψης. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό.

Tags
Back to top button